به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، "تمیم الشامی" افزود: گذرگاه ها مسدود است و از ورود مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی ضروری جلوگیری می شود.
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از الشامی نوشت: یمن فقط دارای یک گذرگاه با عربستان سعودی به نام الودیعه است، مقدار واردات نسبت به قبل از آغاز حمله، 25 درصد کاهش یافت و به کمترین نرخ در 40 سال گذشته رسیده است.
وی تصریح کرد: ادامه بمباران بیمارستان ها و مراکز پزشکی مانع ارائه خدمات پزشکی مطلوب از سوی ما شده است، عربستان سعودی بیشتر از 60 درصد تاسیسات بهداشتی یمن را بمباران کرده که باعث بدتر شدن اوضاع بهداشتی و بحران آب شده و نبود منابع بهداشتی به گسترش انواع بیماری ها انجامیده است.
الشامی از سازمان های بین المللی امداد رسانی و جامعه بین المللی رفع محاصره یمن، گشودن گذرگاه های زمینی، بنادر و فرودگاه ها برای مقابله با کمبود شدید مواد غذایی و تجهیزات پزشکی لازم را خواستار شد.
برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد نیز نسبت به بدتر شدن وضع امنیت غذایی و افزایش نرخ سوء تغذیه در میان کودکان یمنی هشدار داده بود.
این سازمان تأکید کرد که یک هیات بلندپایه از کارمندانش اخیرا ضمن بازدید از شماری از محله های فقیر نشین استان های حجه و الحدیده، اوضاع آن را بسیار مصیبت بار ارزیابی نموده و گفتند که اهالی آن هر روز برای تامین نیازهای غذایی خود می جنگند.
سازمان مزبور ادامه داد: این هیات از بیمارستان ها، مراکز تغذیه و بهداشتی نیز بازدید کرد و مشخص شد که در مناطق دورافتاده، اغلب کودکان با سوء تغذیه مواجهند.
مهند هادی مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا در منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا، آسیای میانه و اروپای شرقی گفت که جنگ در یمن باعث زیان های زیادی برای مردم به خصوص زنان و کودکان یمنی شده است.
206