ترکیه نیروی نظامی به قطر اعزام می کند

جمعه 19 خرداد 1396
05:54
ترکیه نیروی نظامی به قطر اعزام می کند منابع خبری جمعه شب از تصویب قانون اعزام نیروی نظامی به قطر توسط رئیس جمهوری ترکیه خبردادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع خبری عربی در خبری فوری به نقل از خبرگزاری آناتولی گزارش کردند که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه قانون ارسال نیروی نظامی به قطر را تصویب کرده است.

بر اساس قانونی که امشب اردوغان برای اجراء ابلاغ کرد، ارتش ترکیه می‌تواند تا 5 هزار نیرو را در قطر مستقر کند.

به دنبال قطع روابط عربستان، بحرین، امارات و مصر با قطر مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه روز دوشنبه گذشته ضمن اظهارتاسف از این واقعه خواستار گفت‌وگو برای حل این مساله شد.

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد از میان رفتن اتحاد در میان کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس امری تاسف بار است.

چاووش اوغلو همچنین از آمادگی کشورش برای کمک جهت بهبود روابط در میان کشورهای حوزه خلیج‌فارس خبر داد.

عربستان سعودی، مصر، بحرین، امارات متحده عربی، دولت مستعفی و فراری یمن، مالدیو و همچنین دولت وفاق ملی لیبی، اردن و موریتانی با وارد کردن این اتهام به قطر که باعث بی‌ثباتی در منطقه می‌شود، روابط دیپلماتیک با این کشور را قطع کرده‌ بودند.

این کشورها قطر را به حمایت از «گروه‌های تروریستی» از جمله اخوان‌المسلمین متهم کرده‌اند.

عربستان سعودی اعلام کرد که این اقدام برای حفاظت در برابر «تروریسم و افراط‌گرایی» لازم است. گفته می‌شود عربستان همه نیروهای قطری را از جنگ در یمن خارج کرده است.

ریاض همه تماس‌های زمینی، دریایی و هوایی با قطر را قطع ‌کرد و کشورهای هم پیمان خود خواست که دست به اقدام مشابهی بزنند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل