مرگ بیماران بحرینی به دلیل نبود پزشک

چهارشنبه 17 اسفند 1390
07:55
مرگ بیماران بحرینی به دلیل نبود پزشک مرگ بيماران بحريني به دليل اخراج پزشکان و کادر پزشکي بحرين ازکار به اتهام حمايت از اعتراضهاي مسالمت آميز مردم، همچنان ادامه دارد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، خانواده "مجتبی عبدالامیر النشیط" (15 ساله) تأکید کردند که فرزندشان یکشنبه پیش به دلیل نبود پزشکان متخصص در اتاق مراقبت های ویژه جان سپرد.

خانواده النشیط تأکید کردند که فرزندشان در شانزدهم فوریه 2012 به دلیل بیماری به بیمارستان السلمانیه در پایتخت منتقل شد.

به گفته این خانواده، هنگام انتقال مجتبی به بخش مراقبتهای ویژه به او آرمبخش دادند، و او درحالی به بخش مراقبتهای ویژه انتقال یافت که تقریبا هیچ پزشکی در این بخش وجود نداشت.

آنها تأکید کردند که فقط یک پزشک در بخش حضور داشت که عربی نمی دانست و حتی سخن گفتن او به زبان انگلیسی قابل فهم نبود.

خانواده النشیط به روزنامه الوسط بحرین گفتند،  در اتاق مراقبتهای ویژه با فرزندشان بعنوان یک بیمار عادی رفتار می شد و پرستاران به دلیل نبود پزشک متخصص، خودشان به او دارو می دادند.

 

اخیرا نیز فرزند یک بانوی بحرینی به نام "فاطمه صالح" (57ساله) تأکید کرده بود که مادرش جمعه قبل به دلیل ایست قلبی و مشکل ریوی، درنتیجه ابتلا به تومور مغزی درگذشت.

فرزند این بانوی بحرینی گفته بود که مادرش باید توسط "طه الدرازی" متخصص جراحی مغز و اعصاب عمل می شد، ولی به دلیل ممانعت وزارت بهداشت از کار او،  مادرش از درمان زیر نظر این پزشک متخصص محروم شد.

وی افزود: اگر الدرازی در بیمارستان حضور داشت، می توانست بیماری مادرش را پیش از وخامت حال وی تشخیص دهد و او را درمان کند.

در گزارش پزشکی خانم فاطمه صالح آمده است که وی باید حتما تحت نظارت الدرازی مورد عمل جراحی قرار می گرفت.

طه الدرازی متخصص جراحی مغز و اعصاب از جمله پزشکانی است که وزارت بهداشت آنها را به دلیل شرکت در اعتراضات مردمی از کار منع کرده است.

با گذشت 9 ماه از ممنوعیت کار طه الدرازی، هنوز هیچ اتهامی علیه وی مطرح نشده است.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی وزیران امور خارجه ایران و سریلانکا


فرمانده نیروی زمینی ارتش: هرگونه تعرض با پاسخ پشیمان‌کننده همراه است


نماینده ایران و سفیر واتیکان در قاهره توهین به ادیان الهی را محکوم کردند


کشته شدن عنصر تجزیه‌طلب مخالف ایران در سلیمانیه عراق+ فیلم


اطلاعیه پدافند غیرعامل کشور در پی انتشار خبر اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به آیت‌الله نوری همدانی


واشنگتن مانع ارسال محموله ۵۰۰ میلیون دلاری به عراق شد


رایزنی سفیر ایران و نخست‌وزیر پاکستان درباره تحولات جاری منطقه


سپاه: 2 کشتی متخلف در تنگه هرمز توقیف شد


نقض مکرر و آشکار آتش‌بس لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا