چرایی باز نشدن مرز خسروی برای تردد زائران اربعین

شنبه 6 آبان 1396
09:02
چرایی باز نشدن مرز خسروی برای تردد زائران اربعین سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره باز نشدن مرز خسروی و تعداد روادیدهای صادر شده برای زائران اربعین حسینی توضیحاتی ارایه کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

شهریار حیدری درباره بازگشایی نشدن مرز خسروی اظهار کرد: این مرز موقتا بسته است و تا روز دوشنبه نهایتا بازگشایی می شود.

وی توضیح داد: تمامی زیر ساخت ها در آن سوی مرز خسروی آماده شده است و عراقی ها نیز هماهنگی لازم برای راه اندازی موکبها و زیرساختها را داشته اند اما یکی از دلایل باز نشدن به کم کاری در استقرار نیروهای عراقی در پایانه صفر مرزی باز می گردد.
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی تصریح کرد: رایزنی ها برای بازگشایی این مرز انجام شده و این مهم یعنی استقرار نیروهای طرف مقابل در پایانه مرزی تا دوشنبه انجام می گیرد؛ نیروهای ما نیز برای کارهای اجرایی و پذیرش زایران به صورت کامل آماده هستند.
به گزارش تسنیم، حیدری درباره روند صدور روادید نیز گفت: تا کنون حدود یک میلیون و 270هزار روادید برای زایران صادر شده و صدور ویزا با سرعت و جدیت در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد، روند ثبت نام نیز با شتاب و جدیت در حال انجام است و به طور قطع در روزهای آتی افزایش می یابد؛ امیدواریم زایران برنامه ثبت نام را به روزهای آخر موکول نکنند.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد