«بوکوحرام» خانه‌های ساکنان یک روستا در نیجریه را آتش زد

دوشنبه 26 آذر 1397
13:34
«بوکوحرام» خانه‌های ساکنان یک روستا در نیجریه را آتش زد گروه تروریستی «بوکوحرام» خانه‌های صدها نفر از ساکنان روستایی در نزدیکی شهر مایدوگوری در شمال شرقی نیجریه را آتش زد.

العالم- آفریقا

صدها نفر از ساکنان روستایی در نزدیکی شهر «مایدوگوری» در شمال شرقی نیجریه پس از آتش زدن خانه‌هایشان توسط عناصر بوکوحرام مجبور به فرار شدند.

ساکنان روستای مایبورتی گفتند که عناصر بوکوحرام با چندین کامیون به روستای آنها که در فاصله پنج کیلومتری مایدوگوری است، یورش آورده و پس از تیراندازی‌های بی‌هدف، خانه‌های روستائیان را آتش زدند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، یک افسر ارتش نیجریه گفت که نیروهایی به همراه تجهیزات جنگی به این روستا اعزام شده و پس از درگیری با عناصر بوکوحرام آنها را از روستا بیرون کردند.

«اباشا کاکا» یکی از ساکنان مایبورتی در این خصوص گفت که عناصر بوکوحرام عصر روز گذشته حوالی ساعت ۵:۳۰ به این روستا یورش آورده و شروع به تیراندازی کردند و ساکنان روستا مجبور شدند خانه‌های خود را ترک کرده و به سمت مایدوگوری فرار کنند.

«بابا کورا کولر» رهبر یکی از شبه‌نظامیان محلی طرفدار دولت نیز گفت که سربازان با پشتیبانی نیروی هوایی موفق شدند عناصر بوکوحرام را وادار به خروج از روستا کنند.

وی افزود که متأسفانه تروریست‌ها خانه‌های روستاییان را آتش زدند.

هنوز خبری از کشته و یا زخمی شدن ساکنان روستا یا سربازان دولتی در این حمله مخابره نشده است.

طی چند هفته اخیر در حمله بوکوحرام به ۲۰ پایگاه نظامی نیجریه، ده‌ها نظامی کشته شدند.

بوکوحرام طی نُه سال گذشته فعالیت در نیجریه و مرز این کشور با دیگر کشورهای همسایه، هزاران نفر از جمله زنان و دختران را ربوده و در موارد زیادی از گروگان‌ها برای انجام عملیات‌های انتحاری استفاده می‌کند.

نیروهای چهار کشور اعم از نیجریه، نیجر، چاد و کامرون از سال ۲۰۱۵ نیروهایی تحت عنوان نیروهای مشترک تشکیل داده و مبارزه با بوکوحرام را آغاز کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی قرارگاه خاتم: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند+فیلم


وزارت خارجه یمن: عربستان باید مسئولیت حمله به فرودگاه صنعا را به عهده بگیرد


عضو انصارالله: پاسخ ما به عربستان قاطع و مستقیم خواهد بود


انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است


وقوع یک حادثه دریایی در خلیج عدن یمن


ایران: کریدور امن هرمز به آیمو اعلام شد/آمریکا ناقض تفاهم خاتمه جنگ است


انهدام یک پهپاد آمریکایی با آتش نیروی هوایی ارتش در بندرعباس


حمله عربستان به فرودگاه بین المللی صنعا/ وزارت خارجه یمن: ریاض هزینه سنگینی خواهد پرداخت/ ایران محاصره یمن را شکست+ فیلم


پاسخ کوبنده ایران به حملات آمریکا با هدف قرار دادن پایگاه‌های آن در منطقه + فیلم


وزیر خارجه فرانسه: تشدید تنش با ایران به زیان همگان است/ لزوم بازگشت به تفاهم