در راستای جنگ گسترده علیه فلسطینی ها؛

رژیم اشغالگر از طرح ساخت شهرک های جدید خبر داد

سه شنبه 27 آذر 1397 - 23:00

رژیم اشغالگر صهیونیستی از طرح ساخت واحدهای شهرک نشین جدید در قدس اشغالی و قانونی کردن شهرکسازی خبر داد.

العالم . فلسطین اشغالی

کابینه رژیم اشغالگر به بهانه پاسخ به عملیات مقاومت فلسطین، از طرح ساخت واحدهای شهرک نشین جدید در قدس اشغالی و قانونی کردن صدها کانون شهرکسازی خبر داد.

خلیل التفکجی کارشناس امور شهرکسازی در گفتگو با خبرنگار العالم گفت: احداث 20 هزار واحد مسکونی شهرک نشین اقدامی برای تغییر بافت جمعیتی به نفع رژیم اشغالگر است.

در همین راستا کابینه رژیم اسراییل قانونی مبنی بر مشروعیت بخشیدن به کانون های شهرک سازی و خدمات رسانی به آنها و نیز ممانعت از هرگونه درخواست از جانب فلسطینی ها مبنی بر مالکیت زمین هایی که شهرک های اسراییلی در آنها برپا شده اند، تصویب کرد.

این اقدام اسراییل اقدامی در نقض قوانین بین المللی و نیز اقدامی یکجانبه و غیرقانونی است که اشغالگری را تقویت می کند و فرصت های حل درگیری میان اسراییلی ها و فلسطینی ها را از میان می برد.

خضر شاهین خبرنگار العالم در قدس اشغالی گفت: محله های قدس اشغالی توسط شهرک نشینان صهیونیستی در معرض محاصره و انزوا قرار می گیرند؛ پروژه های شهرکسازی و ساخت صدها واحد شهرک نشین به قیمت از دست رفتن حق و حقوق فلسطینی هاست.

آخرین اخبار

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر همکاری کشورهای منطقه برای جلوگیری از تشدید تنش


یورش گسترده نظامیان صهیونی به مناطق مختلف کرانه باختری


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان/ هشدار تخلیه برای ۱۱ شهرک


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد