واکنش سازمان ملل به اعدام ۱۵ مصری

جمعه 3 اسفند 1397
21:36
واکنش سازمان ملل به اعدام ۱۵ مصری
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل با انتقاد از اجرای حکم اعدام ۱۵ نفر در مصر، تأکید کرد که این اعدام‌ها پس از محاکمه‌های ناعادلانه و شکنجه صورت گرفته است.

العالم - مصر

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل امروز جمعه ضمن انتقاد از اعدام ۱۵ نفر در مصر در ماه فوریه جاری، از مسئولان قضایی این کشور خواست از اعتراف گرفتن از متهمان تحت شکنجه خودداری کنند.

صبح روز چهارشنبه گذشته نُه مصری به اتهام دست داشتن در ترور «هشام برکات» دادستان سابق مصر اعدام شدند.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، «رابرت کولفیل» سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر در این باره گفت «این نگرانی عمیق وجود دارد که اقدامات قانونی و محاکمه عادلانه چه بسا در برخی موارد یا در همه موارد رعایت نشده است و تحقیقات مناسبی نیز درباره ادعاهای خطرناک مربوط به شکنجه (متهمان) انجام نشد.»

وی با اشاره به گزارش سازمان ملل در ژوئن سال ۲۰۱۷، از شکنجه در مصر انتقاد و گفت: «نباید هیچ گونه اعترافی که تحت شکنجه گرفته می‌شود، پذیرفت.»

کمیساریای عالی حقوق بشر از مصر خواست اجرای احکام اعدام را متوقف کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پشت پرده هشدار بن‌سلمان به ترامپ درباره حمله به ایران/ تغییر موازنه قدرت و پاسخ متقابل تهران


مغرب: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد


زمین لرزه شدید در مصر


حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران