وضع تحریم‌های جدید بر ضد مقامات ونزوئلا از سوی آمریکا

شنبه 11 اسفند 1397
07:46
وضع تحریم‌های جدید بر ضد مقامات ونزوئلا از سوی آمریکا دولت آمریکا تحریم‌های جدیدی را بر ضد مقامات دولت نیکلاس مادورو وضع کرد. نام 6 مقام امنیتی ونزوئلا در این فهرست دیده می‌شود.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس، این ۶ نفر، مقاماتی در پلیس و گارد ملی ونزوئلا هستند که آمریکا آنها را به واسطه نقشی که در ممانعت از ورود کمک‌های به‌اصطلاح انسان‌دوستانه خارجی به ونزوئلا داشته‌اند، تحریم کرده است.

بر اساس اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا، تحریم‌ها اموال و دارایی‌های احتمالی این افراد در آمریکا را هدف قرار می‌دهد و آمریکایی‌ها را از رابطه تجاری با آنها منع می‌کند.
این وزارتخانه همچنین روادید ۴۹ نفر از مقامات ونزوئلایی همسو با نیکلاس مادورو و خانواده‌های آنان را لغو کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پیش‌تر گفته بود واشینگتن تمام گزینه‌ها را درباره ونزوئلا در نظر دارد.

دولت ترامپ اقدامات خود علیه حکومت نیکلاس مادورو را افزایش داده تا او را به استعفا وادارد. از جمله این اقدامات، تحریم شرکت دولتی نفت ونزوئلا است.

0% ...

آخرین اخبار

کشته و زخمی‌ شدن نظامیان صهیونیست در مجدل زون


حمله به یک کشتی در سواحل یمن و غرق شدن آن


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا با عراقچی


حماس: فشار بر اسرائیل برای توقف جنایات، شرط اجرای نقشه راه "آتش بس" است


هشدار شدید یمن به عربستان سعودی


چند شهید و زخمی در تازه ترین حملات به جنوب لبنان


نفوذ صهیونیست‌ها در پنتاگون؛ روسای پیشین موساد ومافات معماران جنگ سایبری آمریکا


منبع پاکستانی : عراقچی جمعه به پاکستان می رود


هلاکت دو نظامی صهیونیست و زخمی شدن هفت نفر دیگر


گزارش العالم از تدارکات گسترده ویژه جاماندگان از راهپیمایی اربعین در تهران