خشم محافل آمریکایی حامی رژیم صهیونیستی از حضور کلیمیان ایران در روز قدس

جمعه 10 خرداد 1398
23:20
خشم محافل آمریکایی حامی رژیم صهیونیستی از حضور کلیمیان ایران در روز قدس حضور پرشور کلیمیان ایران در راهپیمایی روز قدس و مخالفت آنان با اشغالگری صهیونیست ها و معامله قرن، واکنش محافل محافظه کار آمریکا را در پی داشت.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

جامعه کلیمیان تهران روز جمعه همگام و همراه با ملت ایران، بار دیگر با شرکت در راهپیمایی روز قدس، رفتارهای غیرانسانی و حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را محکوم کردند.

این حضور پرشور کلیمیان اما از دید محافل محافظه کار آمریکایی و حامیان رژیم جنایتکار و اشغالگر قدس مخفی نماند. نشریه محافظه کار واشنگتن فری بی کن که همواره پیگیر سیاست‌های ضدایرانی کاخ سفید و حمایت از رژیم صهیونیستی است، به حضور پرشور کلیمیان ایران واکنش نشان داد.

فری بی کن جمعه شب در گزارشی نوشت: رهبران جامعه کوچک یهودیان ایران در راهپیمایی ضداسرائیلی روز جمعه که خواستار محو اسرائیل است شرکت کرده و به راهپیمایان ایرانی گفتند که طرح صلح اسرائیل و فلسطین که دولت ترامپ به تازگی رونمایی کرده، محکوم به شکست است.

این نشریه محافظه کار آمریکایی همچنین به حضور «همایون سامیح نجف آبادی» رئیس انجمن کلیمیان تهران در راهپیمایی روز قدس اشاره کرد و به نقل از او در مصاحبه با رسانه‌های ایران نوشت: امروز جامعه کلیمیان تهران در کنار برادران مسلمان خود در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کرد تا حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کند.

این نشریه حامی صهیونیسم در آمریکا برای بی اهمیت جلوه دادن حمایت کلیمیان ایران از مردم فلسطین و ابراز انزجار آنان از رژیم غاصب اسرائیل، مدعی شد که ایران برای اینکه نشان دهد با یهودیان دشمنی ندارد و فقط مخالف رژیم اسرائیل است، به صورت معمول از کلیمیان سو استفاده می‌کند.

به گزارش ایرنا، واشنگتن فری بی کن همچنین با اشاره به بخش دیگری از سخنان رئیس انجمن کلیمیان تهران افزود:سامیح گفت که طرح آمریکایی معامله قرن بخشی از کمک آمریکا به رژیم صهیونیستی است. وی ادامه داد: هدف ما از شرکت در این راهپیمایی ارسال این پیام به جهان است که «یهودیت از صهیونیسم جدا است».

این نشریه به اظهارات «سیامک مره صدق» نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی نیز اشاره کرد که گفته است: ایرانیان کلیمی امسال نیز شرکت در راهپیمایی روز قدس را وظیفه ملی و دینی خود دانسته و تمامی اقشار ملت بزرگوار ایران با پیروی از اوامر مقام معظم رهبری همراه با هم و یکپارچه بر سر آمریکا و اسرائیل اشغالگر فریاد خواهند زد.

هیأت مدیره انجمن کلیمیان شیراز نیز روز پنجشنبه با صدور پیامی ضمن دعوت از همگان برای حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام کرد: این راهپیمایی منشأ ظلم ستیزی دارد و ایرانیان کلیمی امسال پرشورتر از گذشته در آن شرکت می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل