سفیر جدید افغانستان رونوشت استوارنامه خود را تقدیم ظریف کرد

يکشنبه 16 تير 1398
18:55
سفیر جدید افغانستان رونوشت استوارنامه خود را تقدیم ظریف کرد «عبدالغفور لیوال» سفیر جدید افغانستان در تهران با ظریف دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وی کرد.

العالم - ایران

«عبدالغفور لیوال» سفیر جدید جمهوری اسلامی افغانستان بعدازظهر امروز (یکشنبه) با محمدجواد ظریف دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کرد.

در این دیدار با تاکید بر اشتراکات فرهنگی، زبانی و دینی و همسایگی 2 کشور و با اشاره به صدمین سالگرد برقراری روابط سیاسی و دیپلماتیک بین دو کشور، در خصوص نهایی شدن هر چه سریع‌تر سند جامع راهبردی روابط دوجانبه و همچنین اهمیت ثبات و امنیت افغانستان تبادل نظر شد.

«محمد اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان با صدور حکمی، «عبدالغفور لیوال» معاون وزارت اقوام و قبایل این کشور را به عنوان سفیر افغانستان در تهران منصوب کرد.
«عبدالغفور لیوال» پیش از این در سمت‌هایی چون ریاست مرکز مطالعات منطقه‌ای افغانستان، ریاست دفتر مطبوعاتی کمیسیون قانون اساسی افغانستان و عضو اداره امور ریاست جمهوری این کشور فعالیت کرده است.
وی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم ارتباطات، نویسنده و شاعر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم