ساخت 6 کانون شهرک‌سازی در الخلیل و ادامه بلعیدن اراضی فلسطینی

سه شنبه 2 مهر 1398
16:14
ساخت 6 کانون شهرک‌سازی در الخلیل و ادامه بلعیدن اراضی فلسطینی
یک مرکز فلسطینی از ساخت شش کانون شهرک‌سازی در جنوب کرانه باختری طی سه سال اخیر خبر داد.

العالم _ فلسطین اشغالی

مرکز فلسطینی «ابحاث الاراضی» (تحقیقات اراضی) اعلام کرد، شهرک‌نشینان صهیونیست طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ ، شش کانون شهرک‌سازی جدید در الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری برپا کرده‌اند.

در گزارش این مرکز آمده: شهرک‌نشینان این کانون‌ها را در فاصله صدها متری از شهرک‌های بزرگ ساخته شده طی سال‌های قبل بنا کرده‌اند.

مرکز مذکور اعلام کرد، این کانون‌های شهرک‌سازی در غرب، جنوب و شرق الخلیل و مشخصا در اراضی شهرهای «دورا»، «بنی نعیم»، «یطا» ، «السموع»، «الظاهریه» و «سعیر» قرار گرفته‌اند.

در ادامه این گزارش آمده، شهرک‌نشینان ساخت اغلب این کانون‌ها را با آوردن کامیون و اسکان یک یا دو خانواده در منطقه شروع می‌کنند، بدین صورت که کامیونی برای مدتی در نزدیکی تپه‌ای به شهرک‌های قبلی متوقف می‌شود و خانواده‌های مذکور در آن اسکان دارند به تدریج مقامات محلی شهرک‌های مجاور به همین خانواده‌ها خدمات می‌دهد تا کانکس و امثال آن برای اسکان خود تهیه کنند و کانون شهرک‌سازی کم کم شکل می‌گیرد.

مرکز فلسطینی مذکور تأکید کرد: این کانون‌های شهرک‌سازی علیرغم کوچکی حجم، دنبال تسلط بر مساحت‌های بسیاری از اراضی فلسطینی هستند.

شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، قدس و جولان خلاف قانون بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد است و تا کنون چندین قطعنامه علیه این موضوع صادر شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا دوباره گزارشگر سازمان ملل را تحریم کرد


بیانیه گردان مقاومت "اولیاء الدم" عراق در مورد تحویل سلاح خود به دولت


جان فشانی های غزه و لبنان و بشارت‌های پیروزی


تکرار قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در آسیای مرکزی


محسن رضایی: محاصره را خواهیم شکست


قالیباف: امتیازات را نه با گفت‌و‌گو، بلکه با موشک‌ها می‌گیریم


ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است


سازوکار‌های‌مالی مستقل‌ونوین، عامل‌جهش‌تجاری درمنطقه است


کاهش بی‌سابقه محبوبیت ترامپ


تداوم طرح های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری