سفر رئیس جدید تیم ناظران سازمان ملل در یمن به صنعا

پنج‌شنبه 18 مهر 1398
16:17
سفر رئیس جدید تیم ناظران سازمان ملل در یمن به صنعا رئیس جدید تیم ناظران سازمان ملل برای اولین بار به صنعا سفر کرده و قرار است با اعضای انصارالله دیدار کند.

العالم - یمن

منابع محلی و رسانه‌ای اعلام کردند، «آبهیجیت گوها» رئیس تیم ناظران سازمان ملل در یمن برای اولین بار از زمانی که این سمت را بر عهده گرفته، وارد صنعا شد.

بر اساس گزارش «المشهد الیمنی»، گوها که از ژنرال‌های بازنشته ارتش هند است، پس از دیدار با مقامات دولت مستعفی یمن در عربستان وارد صنعا شد.

وی در این سفر با اعضای انصارالله دیدار و با آنها درباره طرح بازاستقرار صحبت می‌کند و پس از آن برای آغاز مأموریتش به الحدیده می‌رود. او جانشین «مایکل لولیسگارد» شده است.

گوها در سفر به عربستان علاوه بر تیم دولت مستعفی یمن با «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه سعودی نیز دیدار کرد.

دولت مستعفی یمن و اعضای انصارالله در دسامبر ۲۰۱۸ در سوئد به توافقی برای آتش‌بس در الحدیده دست پیدا کردند.

توافق استکهلم سوئد میان طرف‌های یمنی به توافق آتش‌بس در استان الحدیده، خروج تمام افراد مسلح از بندر الحدیده و دو بندر دیگر در شمال این استان «رأس‌عیسی و الصلیف» و سپس خروج کامل نیروهای انصارالله و نیروهای وابسته به هادی از این از شهر الحدیده (مرکز استان الحدیده) اشاره می‌کند.

آبهیجیت گوها در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ سمت معاون مشاور نظامی دایره عملیات نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد را بر عهده داشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم