نقش امارات در سرکوب جنبش الجزایری‌ها / همکاری اطلاعاتی ابوظبی و الجزیره

سه شنبه 21 آبان 1398
17:32
نقش امارات در سرکوب جنبش الجزایری‌ها / همکاری اطلاعاتی ابوظبی و الجزیره منابع خبری و فعالان الجزایری از نقش امارات در سرکوب جنبش الجزایری‌ها و همکاری اطلاعاتی الجزیره و ابوظبی در این باره خبر دادند.

العالم - جهان اسلام

سایت امارات لیکس در گزارشی به دخالت های امارات در تحولات داخلی الجزایر پرداخت و نوشت: امارات در طول سالهای گذشته نقشی مشکوک را در اجرای توطئه انقلاب معکوس علیه انقلاب های بهار عربی ایفا کرده است تا اراده ملت ها برای دستیابی به آزادی و دموکراسی را سرکوب کند.

در همین راستا، امارات در تلاش برای مهار انقلاب مردمی الجزایر و خنثی سازی درخواست ها برای پایان حکومت نظامی در این کشور و روی کار آمدن دولتی مدنی است.

امیر دیزاد وبلاگ نویس الجزایری دستگاههای اطلاعاتی الجزایر و امارات را متهم کرد که در تلاش برای بستن دهانها در الجزایر هستند که خواهان روی کار آمدن یک دولت مدنی هستند.

وی اشاره کرد که مدیریت فیسبوک سیزدهمین صفحه او را به خاطر فعالیت های مخالف نظام حاکم در الجزایر بسته است.

دیزاد گفت: همان طرف هایی که با من در دوران عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور مستعفی به خاطر منتشر کردن پرونده ها و تصاویر مفسدان می جنگیدند، همان هایی هستند که امروز نیز با من می جنگند.

وی افزود: نبرد ما با دستگاه اطلاعاتی است که درباره ما گزارش می نویسد و به سرکردگان باند در داخل الجزایر و امارات در خارج و به طور مشخص مدیریت دفتر فیسبوک در شمال آفریقا و خاورمیانه در دبی تحویل می دهد. اینها همان دستگاههای (گذشته حاکم در الجزایر) هستند؛ هرچند که سران آنها تغییر کند. این دستگاههای اطلاعاتی الجزایر در گذشته گزارش های خود را به ژنرال التوفیق و سپس سرتیپ عثمان طرطاق روسای خود می دادند و امروز آن را به قاید صالح رئیس ستاد ارتش الجزایر می دهند.

دیزاد گفت: فعالان الجزایری در جهان برای برگزاری تجمع اعتراض آمیز در برابر دفاتر فیسبوک آماده می شوند تا خواهان پایان اقدامات فیسبوک علیه صفحه های ما شوند که در آن فقط خواهان دولت مدنی و گذار دموکراتیک هستیم.

تظاهرات در شهرهای مختلف الجزایر از اواخر ماه فوریه گذشته برای درخواست جهت اجرایی شدن دو ماده هفت و هشت قانون اساسی و رفتن همه سران نظام گذشته ادامه دارد.

رئیس جمهور موقت الجزایر بر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در 12 دسامبر آینده تاکید کرده است اما معترضان برگزاری آن زیر نظارت سران نظام گذشته را بی معنا می دانند و با برگزاری آن مخالفت می کنند.

در این میان، تاکید بر رد هرگونه دخالت امارات در امور داخلی الجزایر در اعتراض های الجزایر همواره مطرح بوده است.

در بین شعارهای زیادی که معترضان الجزایری در تظاهرات های متعدد خود فریاد زده اند، شعار علیه امارات و محکومیت دخالت آن در امور داخلی الجزایر بوده است که خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران آن را پوشش داده اند.

شرکت کنندگان در تظاهرات ها پلاکاردها و پارچه نوشته هایی نظیر "امارات سرنگون باد"، "نه به امارات در کشور شهیدان" و "ای حکام امارات، با خون شهیدان ما مقاصد خود را دنبال نکنید"را در دست داشته اند.

تسنیم

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی+ فیلم


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی