خبر فوری:

محکومیت تجاوزگری رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

جمعه 24 آبان 1398
21:43
محکومیت تجاوزگری رژیم صهیونیستی در سازمان ملل همزمان با تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه و کشتار مردم بی دفاع آن، کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل نقض سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین را محکوم کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

همزمان با تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه و کشتار مردم بی دفاع آن و علیرغم مخالفت هیئت‌های آمریکا، کانادا و رژیم صهیونیستی، کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب قاطع ۸ قطعنامه ضد صهیونیستی، اقدامات این رژیم در نقض سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین و کاربرد زور علیه شهروندان فلسطینی بویژه ساکنان نوار غزه که منجر به کشته و زخمی غیرنظامیان شده و نیز شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی از جمله در بیت المقدس شرقی و جولان اشغالی را محکوم کرد.

در قطعنامه مربوط به جولان سوریه، از رژیم صهیونیستی خواسته شده تا به اشغال این منطقه پایان دهد؛ همچنین رژیم صهیونیستی از اعطاء حق شهروندی اسرائیل به ساکنان جولان سوریه منع شده است.

در قطعنامه‌ای دیگر از تمامی کشورها، آژانس‌های تخصصی و سازمان‌های غیردولتی درخواست شده است از تلاش‌ها و اقدامات آنروا در کمک رسانی به آوارگان فلسطینی حمایت نمایند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


پربیننده ترین خبرها