ادامه اعتراضات به قانون شهروندی در دهلی با وجود اعلام ممنوعیت تجمع

ادامه اعتراضات به قانون شهروندی در دهلی با وجود اعلام ممنوعیت تجمع
سه شنبه 27 اسفند 1398 - 16:47

آرویند کجریوال سروزیر ایالت دهلی روز گذشته اعلام کرد که به عنوان اقدامات پیشگیرانه شیوع ویروس کرونا، هرگونه تجمع بالای ۵۰ نفر در پایتخت هند ممنوع شده است.

العالم ـ آسیا

به گزارش روز سه شنبه شبکه خبری "ایندیا تودی" صدها زن و مرد روز سه شنبه با تجمع در منطقه شاهین باغ واقع در جنوب دهلی به اصلاحات قانون شهروندی هند اعتراض کردند.

اعتراضات در هند به قانون شهروندی، وارد نود و سومین روز خود شد، امروز (سه شنبه) صدها زن و مرد در منطقه شاهین باغ با سر دادن شعارهایی مخالفت خود را با این اصلاحات اعلام کردند.

سیما یک معترض در منطقه شاهین باغ گفت: دولت های دهلی و مرکزی هند به جای ممنوع کردن تجمع، باید ماسک و ژل های ضد عفونی به مردم بدهد.آنها هیچ کمکی به ما نکرده اند و می خواهند توجه اذهان عمومی را از مساله اصلی که اصلاحات قانون شهروندی است منحرف کنند.

کنیز فاطمه گفت: اگر دولت هند نگران سلامت ما می باشد باید اصلاحات قانون شهروندی را لغو کند. این اعتراضات حتی اگر در گروه های پنجاه نفر انجام شود ادامه خواهد یافت.

سروزیر ایالت دهلی روز گذشته تاکید کرد که ممنوعیت تجمعات شامل اعتراضات در منطقه شاهین باغ و دانشگاه جامیا ملیا اسلامی نیز می شود.

در سه ماه گذشته این دو منطقه در جنوب دهلی شاهد اعتراضات به اصلاحات قانون شهروندی هند بوده است.

به گزارش ایرنا، اصلاح قانون شهروندی هند در تاریخ ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشورهای بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ میلادی وارد این کشور شده‌اند می‌توانند شهروندی این کشور را دریافت کنند اما این قانون شامل حال مسلمانان نمی‌شود. مسئولان هند در باره علت این اقدام گفته‌اند که مسلمانان کشورهای همسایه تحت پیگرد نیستند.

اما گروه های منتقد به این اصلاحات معتقدند که هدف واقعی از قوانین جدید تحت فشار قرار دادن بیشتر مسلمانان و تبعیض علیه آنان برای راضی نگاه داشتن احزاب هندو می باشد.

گروه های حقوق بشر معتقدند که هدف اصلی از اجرایی ساختن طرح هایی مانند ثبت نام شهروندی، اصلاحات قانون شهروندی و آمار شهروندی در واقع به حاشیه کشاندن اقلیت های مسلمان هند و قرار دادن آنها در اردوگاه های بزرگ مهاجران در این کشور است.

این اصلاحات به اعتراض های گسترده مردمی و همچنین کشته شدن بیش از ۵۰ نفر منجر شده است. هزاران نفر از مردم هند از گروه ها و قومیت های مختلف خواهان لغو این اصلاحات شده اند.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها