مردانی که خاک و آبرو برایشان یکی است را آزمایش نکن!

يکشنبه 31 فروردين 1399
10:10
مردانی که خاک و آبرو برایشان یکی است را آزمایش نکن! آمریکا چندی پیش ادعا کرده که قایق های نظامی ایرانی به کشتی های نظامی آمریکا در خلیج فارس نزدیک شده و آن را اقدامی خطرناک و تحریک آمیز توصیف کرده است و وزیر امور خارجه آمریکا نیز از گفت وگوی وزارتخانه اش با وزارت دفاع و ارزیابی واکنش های احتمالی بدان خبر داده است.

العالم - كشكول

مردم ایران و هیچ یک از ملت های جهان که درآتش مداخله های بیشرمانه امریکا در مسائل داخلی سوخته اند؛ به هیچ یک از اظهارات امریکا در هیچ حادثه امنیتی یا نظامی و حتی سیاسی اعتماد نمی کنند تا زمانی که راوی آمریکایی از آن سوی اقیانوس ها به عنوان گروهی تروریستی برای تحمیل اقدامات تروریستی و ترساندن ملت ها و غارت ثروت هایشات بدون کمترین احترام به حاکمیت یا آب های منطقه ای کشورها به اینجا امده است احترام بگذارد گویی همه دنیا ،دهکده ای امریکایی است و نوادگان این گاوچرانان آمریکایی می توانند بدون هیچ مانعی در آن جولان دهند و بتازند.

اما نکته خنده دار و درعین حال گریه دار این است که نیروهای آمریکایی که از آن سوی دنیا به منطقه ما منطقه خلیج همیشه فارس آمده اند ؛ حضور یگان های دریایی ایرانی در خلیج فارس را خطرناک و تحریک آمیز توصیف می کند برای چه ؟ برای ناوهای هواپیمابر و کشتی های جنگی که آبهای خلیج فارس را که در تنگه هرمز کمتر از 40 کیلومتر عرض دارد، را اشغال کرده اند تا برای خدمت به منافع رژیم صهیونیستی و منافع غیرقانونی آمریکائی و در راس آن منافع تاجران مرگ و کارخانه داران تسلیحاتی، در آنجا آشوب و بی ثباتی و بحران به وجود بیاورند.

به نظر می رسد آمریکایی ها تصور می کنند همه کشورهای منطقه مانند عربستان و بحرین هستند که استقلال، حاکمیت، عزت و تصمیمات سیاسی هیچ ارزشی برایشان ندارد بلکه سرزمینی غارت شده و غصب شده است که دربهای خود را برای امریکا گشوده تا هرگونه که می خواهد آب و خاک آن را آلوده کرده و با هزینه دولتهایش ، پایگاههای نظامی در آن بسازد.

اما آنان این نکته را فراموش کرده اند که مردمان برخی کشورها به استقلال، حاکمیت و عزت کشورشان به چشم شرف و ناموس خود نگاه می کنند زیرا زمین و آبرو برایشان یکی است مانند مردانی که در برابر پومپئو قرار گرفته اند به گونه ای که وی را به دنبال یافتن بهترین واکنش به حضور قایق های ایرانی در خلیج فارس انداخته است اما واکنش بی نهایت ساده است خلاصه اش این است که کشتی های جنگی خود را به آرامی از خلیج فارس به عقب برده و دهها هزار نیروی تروریستی خود در منطقه را که بیش از 7 هزار میل از کشورش فاصله دارد را از آنجا بیرون بکشد.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"