مسکو خشونت پلیس آمریکا علیه خبرنگاران را «تجلی وحشی‌گری غیر موجه» دانست

يکشنبه 11 خرداد 1399
22:23
مسکو خشونت پلیس آمریکا علیه خبرنگاران را «تجلی وحشی‌گری غیر موجه» دانست
وزارت امور خارجه روسیه، رفتار پلیس آمریکا با خبرنگاران را وحشی‌گری غیرموجه دانست و اعلام کرد استفاده از گاز فلفل علیه خبرنگاران غیرقابل قبول است.

العالم - اروپا

مسکو اقدام پلیس شهر مینیاپولیس در استفاده از گاز اشک‌آور علیه خبرنگاران خبرگزاری «ریانووستی» را وحشی‌گری غیرموجه توصیف کرده و استفاده از تسلیحات کنترل اغتشاشات توسط پلیس آمریکا علیه خبرنگاران را غیرقابل قبول دانست.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای عنوان کرد: «ما نگران خشونت فزاینده پلیس و بازداشت‌های توجیه‌ناپذیر روزنامه‌نگاران در آمریکا هستیم که پس از قتل "جورج فلوید" اتفاق افتاده است. ما اقدام ماموران آمریکایی در استفاده از تسلیحات کنترل اغتشاشات، گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک‌آور علیه نمایندگان رسانه‌ها پس از نشان دادن کارت‌های خبرنگاری را غیرقابل قبول می‌دانیم.»

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «به ویژه، ما شاهد استفاده متعمدانه از اسپری فلفل توسط افسران پلیس مینیاپولیس علیه "میخائیل تورگیف" خبرنگار ریانووستی بودیم این در حالی است که وی خود را به عنوان خبرنگار معرفی کرده بود.»

طبق گزارش نیویورک تایمز، کمیته گزارشگران آزادی مطبوعات تاکنون ۱۰ گزارش حمله و تهدید علیه خبرنگاران را در اعترضات روزهای اخیر آمریکا دریافت کرده است.

روز جمعه یک خبرنگار سیاه ‌پوست «سی‌ان‌ان» همانطور که در حال پوشش خبری اعتراضات مینیاپولیس بود، مقابل دوربین بازداشت شد.

انتشار گزارش‌ها درباره حملات نیروهای امنیتی و پلیس آمریکا به معترضان و خبرنگاران در حالی مطرح شده که اعتراضات سراسری به قتل نژادپرستانه جورج فلوید در این کشور همچنان ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم