رئیس اتحادیه رسانه های یمن:

آل سعود با برکناری افسران ارتش به دنبال جبران شکست‎هایش در یمن است

پنج‌شنبه 13 شهريور 1399
20:07
آل سعود با برکناری افسران ارتش به دنبال جبران شکست‎هایش در یمن است رئیس اتحادیه رسانه های یمن گفت که عربستان سعودی می داند که در یمن شکست خورده است.

العالم – یمن

عبدالله علی صبری در برنامه "المشهد الیمنی" که از شبکه خبری العالم پخش می شود، افزود: آل سعود با برکناری افسران ارتش به دنبال جبران شکستهایش در یمن است.

عبدالسلام جحاف خبرنگار یمنی نیز گفت: حتی بن سلمان به خاطر شکست در تحقق اهدافش در حمله به یمن در معرض برکناری قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه علت اصلی برکناری افسران ارتش، شکست آنان در یمن است، حضور فرماندهان جدید در ائتلاف متجاوز به یمن را مجوزی برای بن سلمان جهت ارتکاب جنایات بیشتر در یمن دانست.

جحاف افزود که عربستان سعودی از تغییر سیاست آمریکا نسبت به خود در صورت پیروزی جو بایدن در انتخابات آتی ریاست جمهوری نگران است.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل


هشدار قرارگاه خاتم: شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند


زخمی شدن 2 نظامی لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به نبطیه


هگست تعویق در تحویل سلاح به تایوان به علت جنگ با ایران را رد کرد