در واکنش به گشودن حریم هوایی به روی هواپیماهای اسرائیلی صورت گرفت؛

فراخوان داعش برای حمله به عربستان

يکشنبه 27 مهر 1399
22:54
فراخوان داعش برای حمله به عربستان سخنگوی داعش در پیامی صوتی از طرفداران این گروه خواست تا به غربی‌ها در عربستان سعودی و زیرساخت‌های اقتصادی این کشور حمله کنند.

العالم ـ عربستان سعودی

به گزارش رویترز، ابوحمزه المهاجر در پیام روز یکشنبه خود اعلام کرد که عربستان با گشودن حریم هوایی خود به روی هواپیماهای اسرائیلی برای پرواز به کشورهای عربی خلیج فارس از عادی‌سازی روابط با این رژیم حمایت کرده است.
قرارداد سازش میان امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی شامگاه سه شنبه (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) به صورت رسمی در حضور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند.

رسانه های عربی از امضای ۷ تفاهم‌نامه بین بحرین و رژیم صهیونیستی طی امروز (یکشنبه) خبر دادند.

گفته شده دو طرف توافقاتی در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری، هوانواردی، گردشگری، تجارت، علوم و فناوری، بهداشت، کشاورزی، آب، انرژی و همکاری‌های حقوقی امضا کرده اند.

رسانه های صهیونیستی نیز گزارش دادند که بر اساس توافق انجام شده قرار است به صورت هفتگی ۲۸ پرواز میان دو طرف برقرار شود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشایی کنترل‌ شده اماکن فرهنگی - تاریخی در نوروز/ موزه‌ها تعطیل است


توطئه رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن تاسیسات آرامکو/ چگونگی هدف گرفتن F35 توسط دانشمدان ایرانی


آیت الله سیستانی روز شنبه را در عراق عید فطر اعلام کرد


هلال ماه شوال رؤیت نشد / شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ عید سعید فطر خواهد بود


سپاه: موج ۶۵ با به کارگیری سامانه های نوین "نصرالله"، (قدر ارتقایافته و هدایت شونده) برای نخستین بار، اجرا شد


جنگنده اف-۳۵ آمریکا توسط پدافند هوایی ایران هدف‌ قرار گرفت + فیلم


اعلام زمان تشییع پیکر سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات


پیکر شهید لاریجانی و فرزندش در حرم حضرت معصومه آرام گرفت


عراقچی: در صورت تکرار حمله به زیرساخت‌های ایران دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت


بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند/ دستگیری شماری از اتباع بیگانه