مرگ جوان آمریکایی بر اثر تیراندازی در نزدیکی تجمع حامیان بایدن

دوشنبه 19 آبان 1399
17:22
مرگ جوان آمریکایی بر اثر تیراندازی در نزدیکی تجمع حامیان بایدن
یک جوان ۳۱ ساله آمریکایی بر اثر تیراندازی در نزدیکی محل پایکوبی و تجمع حامیان نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری در مرکز شهر سیاتل جان سپرد.

العالم _ آمریکا

منابع رسانه‌ای از مرگ یک جوان آمریکایی بر اثر تیراندازی در نزدیکی محل تجمع حامیان جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری این کشور در شهر سیاتل خبر دادند.

بنا بر گزارشی که خبرگزاری اسپوتنیک منتشر کرد، اوایل بامداد هشتم نوامبر (۱۸ آبان) در حالی که حامیان جو بایدن برای جشن گرفتن اعلام پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مرکز شهر سیاتل تجمع کرده بودند، تیراندازی جان یک جوان ۳۱ ساله را گرفت.

اداره پلیس سیاتل اعلام کرد، این اداره در حال تحقیق درباره مرگ این آمریکایی است که در نتیجه تیراندازی در نزدیکی محل تجمع حامیان بایدن زخمی شد و در بیمارستان جان سپرد.

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، در نزدیکی محل تیراندازی منجر به این جوان آمریکایی یک اسلحه دستی پیدا شد اما تاکنون هیچ فردی به عنوان مظنون این تیراندازی دستگیر نشده است.

پلیس و رسانه‌های آمریکایی به توضیح بیشتری درباره هویت مقتول و اینکه چه کس یا کسانی مظنون به کشتن او هستند، اشاره نکرده‌اند.

مرگ یک نفر در نزدیکی محل جشن گرفتن طرفداران بایدن در سیاتل در بحبوحه تنش‌ها در آمریکا بر سر اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفته است.

به رغم اعلام پیروزی بایدن در انتخابات از سوی رسانه‌های آمریکایی از قبیل شبکه جمهوری‌خواه فاکس نیوز، ترامپ ضمن تاکید بر تقلب گسترده در انتخابات، خود را پیروز خوانده و از پیگیری حقوقی و شکایت برای احقاق حق خود خبر داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چالش‌های نیروی هوایی رژیم اسرائیل؛ از وابستگی به آمریکا تا کمبود خلبان و سوخت‌رسان


چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند


تحریم‌های آمریکا علیه کوبا؛ یونسکو درباره بحران انرژی و آموزش در این کشور هشدار داد