العالم-بحرین
این ائتلاف در بیانیهای اعلام کرد که نقاش رنج ملتهای منطقه و مسائل آنها را ۵۰ سال با خود حمل میکرده است.
در این بیانیه همچنین موضع مستحکم نقاش در حمایت از مسأله ملت بحرین و مخالفت وی با عادیسازی روابط آل خلیفه با صهیونیستها قدردانی شده است.
شیخ ماهر حمود رییس اتحادیه علمای مقاومت نیز شامگاه سهشنبه گفت فلسطین تنها قبلهگاه نقاش در تمام مراحل زندگی او بوده است.
انیس نقاش از چهره های قدیمی و سرشناس مقاومت و تحلیلگر برجسته لبنانی و مبارز عرب روز گذشته (دوشنبه) در سن ۷۰ سالگی به علت ابتلا به ویروس کرونا در دمشق پایتخت سوریه درگذشت.
شبکه المیادین در خبری اعلام کرد که پیکر انیس امروز (سه شنبه) از دمشق به بیروت منتقل و به خاک سپرده خواهد شد.
"انیس نقاش" مبارز لبنانی و عضو سابق جنبش فتح بود که بخش بزرگی از عمر خود را در راه مبارزه با رژیم صهیونیستی صرف کرد.
نقاش در سال ۱۹۶۸ به جنبش فتح پیوست و مسئول آموزش نیروهای این جنبش در اردوگاهی در جنوب لبنان را بر عهده داشت. او همچنین در تمامی سالهای مبارزه ارتباط قوی با حزبالله لبنان و شخص «شهید عماد مغنیه» داشت. به طوریکه در مصاحبهای گفته بود: «اگر کسی به من میگفت که همه جان و وجودم را برای یک ساعت از عمر او بدهم، این کار را برای کسی جز عماد نمیکردم.»
او همچنین در سالهای اقامت در دمشق، مرکز مطالعاتی امان را راه انداخت. بسیاری از کاربران عربی نوشتهاند که انیس نقاش تمامی عمر خود را برای آزادی فلسطین و مقاومت هزینه کرد. چه زمانی که در دوره جوانی در لبنان نیروهای فتح را آموزش میداد، چه زمانی که برای انقلاب اسلامی ایران دست به سلاح برد و چه زمانی که با اقامت در دمشق به فعالیت پژوهشی و رسانهای در راستای اهداف مقاومت مشغول شد.
او در سال ۱۹۸۰ به اتهام تلاش برای ترور بختیار آخرین نخست وزیر ایران قبل از پیروزی انقلاب به زندان افتاد. او پس از آزادی از زندان فرانسه در سال ۱۹۹۰ به تهران بازگشت و زندگی عادی اش را خارج از موطناش از سر گرفت. اگر چه در سالهای پس از آزادی بارها به لبنان و سوریه هم سفر کرد.
انیس نقاش در طول سال های گذشته به عنوان پیشگام رسانه ای در حوزه مقاومت فعال بود.