پکن: چین به دنبال توسعه روابط با کشورهای خاورمیانه است

چهارشنبه 4 فروردين 1400
13:36
پکن: چین به دنبال توسعه روابط با کشورهای خاورمیانه است یک مقام ارشد چین با اشاره به سفر وزیر خارجه این کشور به ۶ کشور خاورمیانه گفت: این سفر نشانگر اهمیت فراوان پکن به توسعه روابط با کشورهای منطقه است.

العالم ـ آسیا

خانم «هوا چون اینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین روز چهارشنبه در پکن افزود: این سفر بیانگرتمایل صادقانه چین برای تعمیق همکاری متقابل سودمند دو طرف است و برخورد مسئولانه چین را در کمک به امنیت و ثبات خاورمیانه نشان می دهد.

«وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر خارجه چین روزهای ۲۴ تا ۳۰ مارس رسماً از عربستان سعودی، ترکیه، ایران، امارات متحده عربستان، بحرین و عمان دیدار خواهد کرد.

هوا چون یینگ اظهار کرد: وانگ یی با این کشورها تماس راهبردی عمیقی برقرار خواهد کرد، اجرای توافق مهم به دست آمده بین رئیس جمهور «شی جین پینگ» و رهبران این کشورها را پیش خواهد برد از مبارزه این کشورها با همه گیری و بهبود اقتصادی و اجتماعی پشتیبانی می کند.

سخنگوی وزارت خارجه چین ادامه داد: او در این سفر همچنین به پیشبرد مشترک طرح «کمربند و جاده» با کیفیت بالا و همکاری های برد برد کمک می کند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران