مذاکرات مثبت روسیه با طالبان در کابل

چهارشنبه 27 مرداد 1400
10:29
مذاکرات مثبت روسیه با طالبان در کابل سفیر روسیه در کابل با نمایندگان گروه طالبان دیدار کرد و نتیجه مذاکرات خود را با این گروه سازنده خواند.

العالم ـ اروپا

دیمیتری ژیرنوف سفیر روسیه در کابل سه شنبه در گفت و گو با شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ با اشاره به دیدار خود با نمایندگان گروه طالبان گفت: مذاکرات در فضای سازنده انجام گرفت.

وی خاطرنشان کرد، دیدار با نمایندگان سطح بالای طالبان در شهر کابل انجام گرفت. نتیجه مذاکرات مثبت و سازنده بود.

سفیر روسیه خاطرنشان کرد: نمایندگان طالبان گفتند که رویکرد بسیار دوستانه ای نسبت به روسیه دارند.

به گفته ژیرنوف، طالبان امنیت دیپلمات های روسی در کابل را تضمین کرد.

وی افزود: نمایندگان طالبان اطمینان دادند که هیچ گونه مانعی برای فعالیت سفارت روسیه در کابل ایجاد نمی کنند. هیچ گونه کاهش موقعیت سفارت نسبت به دوره حکومت سابق افغانستان صورت نخواهد گرفت.

سفیر روسیه در کابل گفت: هیچ گونه نشانه پاکسازی قومی یا کشتار مخالفان ازسوی گروه طالبان وجود ندارد.

وی افزود: گروه طالبان برای همه کسانی که وفادار به رژیم سابق افغانستان بودند ازجمله برای نظامیان عفو عمومی صادر کرد.

ژیرنوف خاطرنشان کرد: آنها (نمایندگان گروه طالبان) بر این باورند افراد وفادار به حکومت سابق افغانستان کار خود را انجام داده و دستورات را اجرا می کردند. به همین خاطر دلیلی برای ایجاد وحشت وجود ندارد.

وی گفت: به این ترتیب هیچ نشانه ای از پاکسازی قومی یا تسویه حساب با کسی یا خشونت ازسوی طالبان وجود ندارد. این برداشت من از اوضاع افغانستان در شرایط کنونی است.

ضمیر کابلوف نماینده ویژه رییس جمهوری روسیه در امور افغانستان و مدیر بخش دوم آسیا در وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو هنوز جنبش طالبان (سازمانی که در روسیه ممنوع است) را به عنوان مقام های قانونی افغانستان به رسمیت نمی شناسد.

به گزارش ایرنا، پیشتر سفارت روسیه در افغانستان به تاس گفته بود که روسیه آماده همکاری با دولت انتقالی افغانستان است.

نیروهای طالبان با فرار اشرف غنی رییس جمهوری افغانستان، روز یکشنبه وارد کابل شدند و با فروپاشی ارتش این کشور، کنترل کامل افغانستان را به دست گرفتند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت