قسد: زندان الصناعه، کاملا تحت کنترل نیروهای ما قرار دارد

يکشنبه 3 بهمن 1400
17:25
قسد: زندان الصناعه، کاملا تحت کنترل نیروهای ما قرار دارد شبه‌نظامیان کُرد ادعا کردند که موفق شدند کنترل زندان عناصر داعش در الحسکه را به صورت کامل در دست بگیرند.

العالم - سوریه

ستاد کل شبه‌نظامیان موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) جزئیاتی از حمله عناصر تروریستی داعش به زندان الصناعه در الحسکه فاش کردند.

خبرگزاری نورث پرس به نقل از ستاد کل قسد گزارش داد، در حمله به زندان الصناعه، ۲۰۰ فرد از جمله چندین انتحاری داعشی حضور داشتند.

قسد تأکید کرد که «زندان الصناعه به صورت کامل، تحت سیطره نیروهای ما قرار دارد و طی سه روز توانستیم ۱۷۵ عنصر داعش را از پای درآوریم».

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر در سوریه وابسته به معارضان هم امروز خبر داد که در درگیری بین اعضای داعش و قسد تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر کشته شده‌اند.

به گزارش این مرکز، طبق آخرین آمارها ۷۷ نفر از اعضای داعش و ۳۹ نفر از اعضای قسد و هفت غیرنظامی در این درگیری‌ها کشته شده‌اند که البته تعداد واقعی کشته‌ها بسیار بیشتر است و گذشته از آن شمار زیادی نیز زخمی وجود دارد که حال تعدادی از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

این درگیری‌ها پس از حمله عناصر داعش به زندان غویران که بزرگ‌ترین و خشونت‌بارترین حمله داعش از مارس ۲۰۱۹ بوده است، آغاز شد.

عناصر داعش شامگاه پنجشنبه به این زندان در شهر الحسکه که هزاران داعشی در آن زندانی بودند، حمله کرده و نیروهای قسد برای چهارمین روز متوالی در تلاش برای مقابله با این عناصر هستند.

صدها زندانی داعشی بازداشت اما ده‌ها نفر نیز فرار کرده‌اند که هنوز تعداد دقیق آن‌ها مشخص نیست. داعش نیز در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که یک انبار اسلحه در این زندان را به تصرف خود درآورده و از زمان آغاز عملیات صدها نفر را فراری داده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام و رژه‌ متفاوت کاروان ورزشی ایران در افتتاحییه بازی های ساحلی آسیا


شهادت ۲ تن و زخمی شدن ۴ نفر در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت‌وگوی وزیران امور خارجه ایران و سریلانکا


فرمانده نیروی زمینی ارتش: هرگونه تعرض با پاسخ پشیمان‌کننده همراه است


نماینده ایران و سفیر واتیکان در قاهره توهین به ادیان الهی را محکوم کردند


کشته شدن عنصر تجزیه‌طلب مخالف ایران در سلیمانیه عراق+ فیلم


اطلاعیه پدافند غیرعامل کشور در پی انتشار خبر اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به آیت‌الله نوری همدانی


واشنگتن مانع ارسال محموله ۵۰۰ میلیون دلاری به عراق شد


رایزنی سفیر ایران و نخست‌وزیر پاکستان درباره تحولات جاری منطقه


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا