تحلیلگر امور روسیه در گفتگو با العالم: مسکو با ناتو در اوکراین می جنگند

دوشنبه 9 اسفند 1400
18:41
 تحلیلگر امور روسیه در گفتگو با العالم: مسکو با ناتو در اوکراین می جنگند تحلیلگر امور روسیه گفت: مسکو می داند با ناتو در اوکراین می جنگند و این کشور قصد اشغال اوکراین را ندارد.

العالم ـ اروپا

عیسی عیسی تحلیلگر امور روسیه در گفت وگو با العالم اظهار داشت: روند مذاکرات میان اوکراین و روسیه بستگی به خواست آمریکا و ناتو دارد.

وی افزود که ولودیمیر الکساندرویچ زلنسکی رییس جمهوری اوکراین، اعتراف کرده که پس از آنکه آمریکا و غرب او را تنها گذاشتند در محاصره قرار گرفته است.

عیسی گفت: ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه، اوکراین را کشوری غیرمستقل می داند که قادر به اتخاذ تصمیمات سیاسی نیست و از این نظر وابسته به آمریکاست.

تحلیلگر امور روسیه خاطرنشان کرد که مسکو در جنگ با اوکراین با استفاده از تمام راهها، کوشید غیرنظامیان از بمباران دور باشند و جانشان حفظ شود.

وی افزود: روسیه می داند با ناتو در اوکراین می جنگند. درصورتی که مسکو قصد اشغال اوکراین را داشت از سال 2014 این کار را انجام می داد.

عیسی خاطرنشان کرد، تصمیمات ناتو مستقل نیست چرا که ناتو وابسته به آمریکاست.

0% ...

آخرین اخبار

مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد