عملیات های چریکی مقاومت، رژیم صهیونیستی را به لرزه درآورد

شنبه 20 فروردين 1401
16:14
یک کارشناس امور راهبردی گفت: عملیات های چریکی که از دو هفته پیش برای بی ثبات کردن پایه های رژيم صهيونيستي ادامه دارد، از نقاط مختلف آغاز شده و به تل آویو ختم شده است.

العالم - فلسطین

هادی محمدی در گفت وگو با شبکه خبری العالم افزود: به رغم شهادت مجری عملیات شهادت طلبانه تل آویو، تأثیر معنوی آن بر نسل های جدید مردم فلسطین باقی مانده و مقاومت را به سطح جدیدی ارتقا داده است.

وی تاکید کرد: مقاومت مانند ارتشی سازمان یافته ابزارهای خود را دارد که می تواند با استفاده از توانمندی های خود با نیروهای اشغالگر مقابله کند.

محمدی بر آغاز نوع جدیدی از مقاومت برای ضربه زدن به رژیم اشغالگر صهیونیستی اشاره کرد که هیچ طرفی حتی نهادهای اطلاعاتی انتظارش را نداشتند.

هادی افقهی کارشناس مسائل فلسطین نیز در گفت وگو با العالم گفت که نوعی خیزش و تجدید قوای نیروهای فلسطینی برای گشودن جبهه های مقاومت ضد اشغالگری وجود دارد.

وی افزود: گروههای فلسطینی ثابت کردند که هرگز اردوگاه جنین را در برابر جنایات رژیم صهیونیستی تنها نمی گذارند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم