لوپن با تحریم‌ روسیه در زمینه انرژی مخالفت کرد

چهارشنبه 24 فروردين 1401
09:11
لوپن با تحریم‌ روسیه در زمینه انرژی مخالفت کرد نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در مصاحبه‌ای گفت که مخالف تحریم‌های اعمالی علیه روسیه در زمینه صادرات انرژی است.

العالم ـ اروپا

مارین لوپن نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای مخالفت خود با تحریم‌های اعمالی علیه روسیه در زمینه صادرات انرژی ابراز داشته و گفت که ‌فرانسه باید بهای گزافی برای این محدودیت‌ها پرداخت کند.

لوپن در ادامه این مصاحبه گفت که وی مخالف تحریم‌های روسیه در دیگر بخش‌های اقتصادی نیست.

وی که با یکی از رادیوهای فرانسه مصاحبه می‌کرد، افزود: «من اینجا هستم تا از منافع مردم فرانسه حمایت کنم. من مخالف تحریم‌های مربوط به انرژی هستم چون نمی‌خواهم مردم فرانسه با پیامدهای چنین تصمیمی مواجه شوند».

این اظهارات لوپن در حالی مطرح می‌شود که برخی با توجه به مواضع وی در قبال روسیه مدعی شده‌اند که لوپن «اسب تروجان روسیه» است.

وی در پاسخ به این اتهامات گفت: «من اسب تروجان نیستم». وی گفت که حامی تحریم‌های ضد روسی است که مربوط به بخش انرژی نباشد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم