خشم روسیه از ایراد اتهامات تروریستی جدید آمریکا علیه مسکو

پنج‌شنبه 8 ارديبهشت 1401
15:35
خشم روسیه از ایراد اتهامات تروریستی جدید آمریکا علیه مسکو روسیه در واکنش به اقدام آمریکا در حامی تروریسم خواندن مسکو، به واشنگتن هشدار داد و تاکید کرد این اقدام بی‌پاسخ نخواهد ماند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش شبکه "آر. تی عربی" روسیه، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه این کشور روز پنجشنبه اقدام آمریکا برای در نظر گرفتن روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم را احمقانه خواند و تاکید کرد که این اقدام بی‌پاسخ نخواهد ماند.
وی افزود: تمامی اقدام‌هایی که آمریکا انجام می دهد حتی احمقانه ترین آنها را بی‌شک بدون پاسخ نمی‌گذاریم.
این واکنش زاخاوروا به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکاست که گفته بود مقامات واشنگتن با توجه به حوادث اوکراین آماده اتخاذ چنین تصمیمی هستند.
البته بلینکن این را هم اضافه کرده بود که هنوز نمی‌تواند تعیین کند که آیا معیارهای قانون اساسی مربوطه اجازه چنین اقدامی را می‌دهد یا خیر و این که کارشناسان حقوقی در حال بررسی این موضوع هستند.

به گزارش ایرنا، وزیر خارجه آمریکا روز گذشته در نشست استماع سنای آمریکا گفت: ما در هفته های آینده به اعمال تحریم ها علیه روسیه ادامه خواهیم داد.

وی تصریح کرد: این تحریم ها تا زمانی که روسیه به اقدامات خود در اوکراین پایان ندهد، متوقف نخواهند شد.

بلینکن گفت: وزارت دادگستری آمریکا درحال بررسی ضبط دارایی های مسدود شده روسیه است.

0% ...

آخرین اخبار

طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است