کاخ‌سفید: در تلاش برای افزایش جایگزین‌های گاز روسیه برای اروپا هستیم

جمعه 18 شهريور 1401
23:08
کاخ‌سفید: در تلاش برای افزایش جایگزین‌های گاز روسیه برای اروپا هستیم کاخ سفید خبر داد که آمریکا در تلاش برای افزایش موارد جایگزین گاز روسیه برای اروپاست.

العالم - امریکا

کاخ سفید شامگاه جمعه گفت که واشنگتن به همکاری تنگاتنگ با متحدان اروپایی برای یافتن راه‌هایی برای افزایش ذخایر انرژی ادامه خواهد داد.

بر اساس اعلام کاخ سفید، آمریکا در تلاش برای افزایش موارد جایگزین گاز روسیه برای اروپاست.

علی‌رغم اینکه کشورهای غربی، خود با اعمال تحریم‌های گسترده علیه روسیه مانع صادرات حامل‌های انرژی و سوخت این کشور به اتحادیه اروپا شده‌اند، اما واشنگتن برای سلب مسئولیت از خود، مسکو را مقصر این بحران معرفی می‌کند.

«کارین ژان-پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید شامگاه چهارشنبه مدعی شد: «پوتین از انرژی به عنوان سلاح استفاده می‌کند ولی ما انتظار این مسئله را داشتیم و برای آن نیز آماده شده‌ایم».

پیش از این، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با بیان اینکه اروپایی‌ها مجبور به پرداخت بهای سیاست‌های غیرمعقول و پوچ رهبران خود در ارتباط با روسیه در حوزه انرژی هستند، گفت این در حالی است که سود آن عاید آمریکا می‌شود.

در پی جنگ اوکراین، اتحادیه اروپا به صورت جمعی و کشورهای این بلوک به صورت فردی در ماه‌های اخیر اقداماتی را اتخاذ کرده‌اند تا وابستگی به نفت، گاز و زغال سنگ روسیه را کاهش دهند. این اقدامات باعث سر به فلک گذاشتن قیمت انرژی در غرب شده و این اتحادیه را با توجه به نزدیک بودن زمستان تهدید می‌کند. ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه سیاست اروپایی‌ها را «خودکشی» توصیف کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پربیننده ترین خبرها