العالم - بحرین
بحرینیها با برگزاری تظاهرات، مخالفت خود را با برگزاری انتخابات ساختگی رژیم آل خلیفه اعلام کردند.
به گزارش المسیره، معترضان بحرینی همچنین عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم و بر پایبندی خود به آرمان و مساله فلسطین تاکید کردند.
اهالی منطقه «الهمله» بحرین نیز تجمعی را در همبستگی با «شیخ عبدالجلیل المقداد» بازداشت شده آزادی بیان و کلیه زندانیان سیاسی برگزار کردند.
اعتراضات مردم منطقه السنابس بحرین نیز در همین زمینه ادامه دارد. مردم بحرین هم بارها با برپایی تظاهراتهای مسالمتآمیز خواستار آزادی فعالان حقوقی و سیاسی شدند که بدون هیچ جرمی و تنها برای بیان مسالمتآمیز خواستههایشان از حکومت، زندانی شدهاند.
این درحالی است که مرکز «حقوق و آزادیهای بحرین» امروز دوشنبه در بیانیهای خبر داد که دادگاههای بحرین اخیرا حکم اعدام 4 فعال بحرینی را صادر کردهاند.
این نهاد حقوق بشری اعلام کرد که احکام صادر شده بر مبنای محاکمههای ناعادلانه و اعترافگیریهای تحت شکنجه صادر شده است.
اخیرا شیخ عبدالجلیل المقداد پس از مخالفت با امضای بیانیهای مبنی بر خودداری از انجام درمان در بیمارستان، توسط زندانبانان زندان «جو» بحرین مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
رژیم آلخلیفه که با سرکوب گسترده مخالفان و ایجاد خفقان سیاسی، با برگزاری انتخابات فرمایشی قصد دارد چهرهای دموکراتیک از خود در جهان به نمایش بگذارد. انتخابات پارلمانی و شورای شهر بحرین قرار است در 12 نوامبر برگزار شود تا بار دیگر نمایندگان انتخاب شده از سوی حکومت سیاستهای رژیم را اجرایی کنند. انتخاباتی که سازمانهای حقوق بشری هم آنرا به رسمیت نمیشناسند و بر این باورند که این انتخابات از پیش تعیین شده است و آرای مردمی هیچ تاثیری در نتایج آن ندارد. این انتخابات در شرایطی برگزار میشود که فضای باز سیاسی در این کشور وجود ندارد و آلخلیفه نیز هیچ نرمشی در برابر خواست مردم برای اصلاح امور کشور نشان نداده است.
انحصار تمام قدرت در دست پادشاه درحالی است که مردم بحرین در سالهای اخیر بارها خواستار تغییر قانون اساسی این کشور شدهاند اما از آنجا که شخص پادشاه تنها تصمیم گیرنده است، هیچگاه با این درخواست موافقت نکرده است. زیرا با تغییر قانون اساسی که خواست ملت است، قدرت پادشاه و آلخلیفه در همه امور داخلی باید کاهش یابد که این برخلاف خواست پادشاه است.
فراخوانهای مردمی و حزبی برای تحریم انتخابات پارلمانی بحرین با توجه به رویکرد حکومت آل خلیفه و اتخاذ سیاست طرد کردن و ممنوعیت سیاسی در این کشور، در حال افزایش است.
گروههای مخالف رژیم آل خلیفه از تمام مردم بحرین از شیعه گرفته تا سنی و پیروان سایر ادیان و مذاهب و همچنین تمام گروهها و اصناف خواستهاند تا برای دفاع از منافع ملی و مقابله با فساد، یهودیسازی و حمله به هویت ملی، این انتخابات را تحریم کنند. چراکه حمایت از آینده کشور و ملت با این انتخابات هدف قرار گرفته است.
بحرین از 14 فوریه 2011 تاکنون شاهد تقابل نظام آل خلیفه با مردم است. مردم که در ابتدا مطالبات مدنی و اصلاحطلبانه داشتند توسط رژیم آل خلیفه و با حمایت آل سعود سرکوب شدند و رهبران سیاسی و مذهبی نیز یا به احکام طولانیمدت حبس و سلب تابعیت و یا به تبعید از بحرین محکوم شدهاند.
تسنیم