تظاهرات مردم نابلس در حمایت از گروه مبارز «عرین الاسود»

شنبه 7 آبان 1401
19:11
مردم فلسطین نیمه شب گذشته در حمایت از گروه مبارز فلسطینی «عرین الاسود»(بیشه شیران) در مرکز نابلس تظاهرات کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به دنبال بیانیه عرین الاسود مبنی بر ادامه مبارزه علیه اشغالگران، مردم نابلس تظاهراتی گسترده در حمایت از این گروه فلسطینی برگزار کردند.

در بیانیه عرین الاسود آمده است: دچار توهم شده است آنکسی که گمان می کند عرین الاسود نابود شده است و یا اطلاعاتی درباره این گروه در اختیار دارد.

تظاهرکنندگان شعارهایی در تایید مقاومت و حمایت از گروه عرین الاسود سر دادند. برخی مبارزان این گروه فلسطینی نیز در میان تظاهرکنندگان بودند.

یکی از شرکت کنندگان گفت: شما مایه افتخار هستید. مال و جان خود را برای ما فدا می کنید. این تظاهرات و اعلام حمایت حداقل کاری است که می توانیم در حق شما انجام دهیم. از خدا می خواهیم که همچنان قوی و متحد بمانید و امیدوارم که ضربات سهمگینی به صهیونیست ها وارد کنید.

تظاهرکنندگان همچنین شعارهایی در اعلام همبستگی با مصعب اشتیه سردادند؛ اشتیه یکی از اعضای عرین الاسود است که تحت بازداشت درآمده است.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه وزارت امور خارجه درباره نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا در بامداد ۷ تیر ۱۴۰۵


عراقچی عازم عراق شد


بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت