کلینتون به بهانه حمایت از اغتشاشات خواستار توقف مذاکرات شد

يکشنبه 13 آذر 1401
10:13
کلینتون به بهانه حمایت از اغتشاشات خواستار توقف مذاکرات شد وزیر خارجه پیشین آمریکا به بهانه حمایت از اغتشاشات ایران، از دولت بایدن خواست تا مذاکرات هسته‌ای با جمهوری اسلامی را متوقف کند.

العالم - ایران

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه پیشین ایالات متحده آمریکا در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» از دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا خواست که مذاکرات با ایران درباره برنامه هسته‌ای را متوقف کند.

کلینتون که از نامزدهای پیشین انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا است، با حمایت از اغتشاشات در ایران گفت: «در حال حاضر با ایران درباره هیچ موضوعی از جمله توافق هسته‌ای مذاکره نمی‌کنم. فکر نمی‌کنم باید طوری جلوه کنیم که انگار به دنبال توافق (با ایران) در برهه‌ای از زمان هستیم که مردم ایران مقابل سرکوبگران خود ایستاده‌اند و ما به آن‌ها امید می‌دهیم».

وزیر خارجه پیشین آمریکا با ژست حمایت از مردم ایران ادامه داد: «آن‌چه اکنون در حال رخ دادن است سزاوار حمایت کامل ما است و فکر می‌کنم هر زمان که کسی از جانب دولت ایالات متحده حرف می‌زد، باید بگوید که کنار مردم ایران به ویژه زنان و دختران ایستاده است».

وی با اشاره به اقدامات ضد ایرانی خود، ادامه داد: «من بخشی از گروهی از رهبران زنان بودم که از سازمان ملل درخواست کردم تا ایران را از کمیسیون «وضعیت زنان سازمان ملل» حذف کند. آن‌ها از همان ابتدا نباید آن‌جا می‌بودند».

کلینتون تنها فرد از مقام‌های آمریکایی نیست که از اغتشاشات ایران حمایت کرده و پیش از این نیز دیگر مقام‌های ارشد آمریکا از جمله رئیس‌جمهور این کشور با اظهارات مداخله‌جویانه و اقداماتی از جمله اعمال تحریم به حمایت از اغتشاشات پرداخته و به دنبال اعمال فشار بر ایران بوده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود