انصارالله: در مرحله جدید مقابله نظامی حملات را به داخل خاک کشورهای متجاوز خواهیم برد

دوشنبه 5 دی 1401
08:17
انصارالله: در مرحله جدید مقابله نظامی حملات را به داخل خاک کشورهای متجاوز خواهیم برد عضو ارشد انصارالله یمن گفت: مرحله جدید مقابله نظامی با عربستان نسبت به گذشته کاملا مختلف خواهد بود، چرا که صنعا توان موشکی و هوایی خود را توسعه داده است.

العالم ـ یمن

محمد البخیتی یکشنبه شب در گفت وگویی خاطرنشان کرد: آنچه که ائتلاف متجاوز ارائه دادند، خواسته‌های صنعا را برآورده نمی کند و موضع کشورهای متجاوز در خصوص پرداخت حقوق کارمندان یمنی شفاف و روشن نیست.

وی کشورهای متجاوز به یمن را متهم کرد که تلاش می‌کنند، اختلافات داخلی در یمن را با طرح پرداخت بخشی از کارمندان برانگیزند.

البخیتی اظهار کرد: اگر به خواسته های عادلانه صنعا پاسخ داده و تأمین نشود، ما بدون پاسخ به محاصره یمن دست بسته عمل نخواهیم کرد.

این مقام انصارالله یمن گفت: یمن پس از پیشرفت توان نظامی نیروهای مسلح خود قادر خواهد بود که حمله را به داخل خاک کشورهای متجاوز هدایت کند.

به گزارش ایرنا، شورای وزیران دولت نجات ملی یمن مورد حمایت انصارالله یکشنبه شب اعلام کرد که خواسته‌های صنعاء مشروع و مبتنی بر حقوق مشروع ملت یمن است و باید محاصره بندر الحدیده و فرودگاه صنعا پایان یابد.

هیأت عمانی که برای میانجی گری میان انصارالله و ائتلاف متجاوز سعودی راهی یمن شده بود، بدون اعلام نتیجه از رایزنی ها یکشنبه شب، صنعاء را ترک کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی