مسقط:‌ هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک عمان را ندارند

دوشنبه 29 اسفند 1401
18:08
مسقط:‌ هواپیماهای اسرائیلی اجازه فرود در خاک عمان را ندارند رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان گفت: این کشور به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را خواهد داد و اجازه نمی دهد این هواپیماها در خاک عمان فرود آیند.

العالم - آسیا

پایگاه خبری «اثیر» امروز (دوشنبه) به نقل از «نایف العبری» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان نوشت: سلطنت عمان بدون اجازه فرود در خاک خود به هواپیماهای اسرائیلی تنها اجازه عبور از حریم هوایی خود را می‌دهد.

وی افزود که سازمان هواپیمایی کشوری یک نهاد فنی است و به کنوانسیون‌های بین المللی از جمله معاهده شیکاگو که در سال ۱۹۴۴ امضا شد و همه کشورهای جهان به آن پایبند هستند، متعهد است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری عمان با اشاره به اینکه این کشور امسال پنجاهمین سال تعهدات خود به این معاهده (شیکاگو) را پشت سر می‌گذارد، افزود: اجازه عبور هواپیماهای اسرائیلی از آسمان عمان تنها برای حصول اطمینان از رعایت معاهدات بین‌المللی در زمینه هوانوردی غیرنظامی و اطمینان از پایبندی عمان به آنچه در این معاهده متعهد شده است، می‌باشد.

العبری در رابطه با هواپیماهای اسرائیلی گفت: بیانیه سازمان هواپیمایی کشوری عمان در رابطه با هواپیماهای عبوری کاملا روشن است مگر اینکه فرود اضطراری مطابق با آنچه در معاهده بین‌المللی آمده است، باشد، در غیر این صورت، فرود هواپیماهای رژیم اسرائیل در فرودگاه‌های عمان در هر حال ممنوع است.

سازمان هواپیمایی کشوری عمان در ۲۳ فوریه بدون اشاره به هواپیماهای اسرائیلی اعلام کرد که همه شرکت‌های هواپیمایی غیرنظامی تا زمانی که شرایط مقرر در قانون را داشته باشند، اجازه عبور از حریم هوایی این کشور را خواهند داشت.

گشودن آسمان عمان بر روی پروازهای هواپیماهای غیر نظامی رژیم اسرائیل پس از آن انجام شد که حدود هشت ماه قبل این هواپیماها برای اولین بار پرواز بر فراز عربستان سعودی را آغاز کردند اما با مشکل ممانعت از استفاده از حریم هوایی عمان که باعث صرفه جویی زیاد در هزینه و زمان پرواز می‌شد مواجه شدند.

این اقدام با میانجیگری آمریکا پس از سه ماه از طرح مجلس شورای عمان که مجازات‌های سخت‌تری را برای همکاری با اشغالگران رژیم اسرائیل تعیین کرد، انجام شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد