سازمان ملل: 258 میلیون نفر در سال 2022 با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند

چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402
12:41
سازمان ملل: 258 میلیون نفر در سال 2022 با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند بر اساس گزارش جهانی بحران‌های غذایی، ساکنان 7 کشور در سال 2022 با گرسنگی و مرگ مواجه بودند.

العالم - آمریکا

بنابر گزارش آسوشیتدپرس، بر اساس گزارشی که روز چهارشنبه منتشر شد، بیش از 250 میلیون نفر در 58 کشور در سال گذشته میلادی به دلیل درگیری ها، تغییرات اقلیمی، تأثیرات همه‌گیری کووید-19 و منازعه اوکراین با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند.
گزارش جهانی درباره بحران‌های غذایی، یک اتحاد متشکل از سازمان‌های بشردوستانه که توسط سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا تأسیس شده است، می‌گوید مردم در هفت کشور سومالی، افغانستان، بورکینافاسو، هائیتی، نیجریه، سودان جنوبی و یمن با گرسنگی و مرگ مواجه بودند.
این گزارش نشان می‌دهد تعداد افرادی که با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند و به کمک‌های غذایی فوری نیاز دارند - 258 میلیون نفر - برای چهارمین سال متوالی افزایش یافته است؛ موضوعی که به گفته آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، یک «کیفرخواست گزنده از شکست بشریت» در اجرای اهداف سازمان ملل برای پایان دادن به گرسنگی در جهان محسوب می‌شود.
در حالی که افزایش سال گذشته تا حدی به دلیل تجزیه و تحلیل جمعیت بیشتری بود، این گزارش مذکور نشان می‌دهد شدت این مشکل نیز افزایش یافته است و «روند نگران‌کننده‌ی وخامت را تشدید می‌کند.»
راین پاولسن، مدیر اورژانس و تاب آوری سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، گفت تداخل عوامل مختلف باعث تشدید معضل گرسنگی می‌شود. این عوامل شامل درگیری‌ها، شوک‌های اقلیمی، تأثیر همه‌گیری کووید و پیامدهای منازعه روسیه و اوکراین است که بر تجارت جهانی کود، عرضه گندم، ذرت و روغن آفتابگردان تأثیر گذاشته است.
این تأثیر بر فقیرترین کشورهایی که به واردات مواد غذایی وابسته هستند، شدیدتر بوده است. پاولسن در این خصوص گفت: «قیمت‌ها افزایش یافته است (و) آن کشورها به شکلی نامطلوب، تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.»
او خواستار «تغییر الگو» شد تا بودجه بیشتری صرف سرمایه‌گذاری در مباحث کشاورزی شود که بحران‌های غذایی را پیش‌بینی می‌کنند و هدف آنها جلوگیری از بروز معضلاتی نظیر ناامنی غذایی است.
او ادامه داد: «چالشی که ما با آن مواجه هستیم، عدم تعادل است، عدم تطابق بین مقدار میزان بودجه‌ای که اختصاص داده می‌شود، این بودجه صرف چه چیزی می‌شود، و انواع مداخلاتی که برای ایجاد تغییر لازم است.»
ناامنی غذایی حاد زمانی رخ می‌دهد که ناتوانی فرد در مصرف غذای کافی، زندگی یا معیشت او را با خطر فوری مواجه کند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"