واکنش وزارت خارجه آمریکا به حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین

واکنش وزارت خارجه آمریکا به حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین
چهارشنبه 31 خرداد 1402 - 06:39

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای به رسانه‌های آمریکایی به حمله پلیس آلبانی به مقر گروهک تروریستی منافقین در کمپ اشرف واکنش نشان داد.

العالم - آمریکا

وبگاه شبکه خبری فاکس‌نیوز به نقل از یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که اشاره‌ای به نام او نشده تصریح کرده است: «به واشنگتن اطمینان خاطر داده شد که تمامی اقدامات صورت‌گرفته با رعایت قوانین مربوطه از جمله قوانین محافظت از حقوق و آزادی‌های تمامی افراد در آلبانی انجام شده است.»

در این بیانیه همچنین آمده است: «ما از حق دولت آلبانی برای تحقیق درباره فعالیت‌های غیرقانونی احتمالی در خاک خود حمایت می‌کنیم.»

وبگاه شبکه خبری فاکس‌نیوز در ادامه با اشاره به حمایت دولت آمریکا از گروهک تروریستی منافقین در سال‌های گذشته این موضع‌گیری دولت «جو بایدن» درباره حمله به مقر منافقین را «متزلزل» و پرابهام توصیف کرده است.

مقر گروهک تروریستی منافقین در اردوگاهی به شدت محافظت‌شده در منطقه‌ای بین پایتخت آلبانی (تیرانا) و شهر ساحلی «دورس» قرار دارد. منابع خبری بعد از ظهر سه شنبه از حمله پلیس آلبانی به این اردوگاه خبر داده بودند.

پلیس آلبانی اعلام کرده بود که بر اساس حکم دادگاه آلبانی و به دلیل نقض توافقات صورت گرفته به این مقر حمله کرده که با مقاومت اعضای این گروه مواجه شده است.

مقام‌های ارشد آمریکایی در سال‌های گذشته در میتینگ‌های گروهک منافقین شرکت کرده و سخنرانی کرده‌اند. «مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا تیرماه سال گذشته جدیدترین مهمان این گروه بود. پنس در آن دیدار به اعضای این گروهک تروریستی وعده داد تلاش‌ها برای جلوگیری از بازگشت آمریکا به برجام را ادامه خواهد داد.

گروهک منافقین در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در دهه ۱۹۸۰ میلادی اقدام به انجام حملات تروریستی در داخل ایران کرد و از آنجا نام خودش را به عنوان یک گروه منفور در ذهن مردم ایران جا انداخت.

حمایت منافقین از صدام، دیکتاتور عراق در جنگ تحمیلی موجب شد نام منافقین، حتی مطابق نظرسنجی‌هایی که وزارت خارجه آمریکا انجام داده در زمره منفورترین گروه‌ها در داخل ایران قرار بگیرد.

حذف از فهرست تروریستی آمریکا

با وجود این، سیاستمداران آمریکایی، علی‌رغم این واقعیت‌ها کماکان به حشر و نشر با این تروریست‌ها ادامه داده‌اند تا جایی که دولت آمریکا در سال ۲۰۱۰ نام این گروه را از فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی خود حذف کرد.

گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های بین‌المللی همچنین حاکی است دولت آمریکا در سال ۲۰۱۳ آلبانی را مجاب کرد اعضای این سازمان را به عنوان پناهنده بپذیرند.

علی‌رغم این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه خود درباره حمله پلیس آلبانی مدعی شده که «آمریکا سازمان مجاهدین خلق را یک جنبش معتبر که نماینده مردم ایران باشد نمی‌داند و از این گروه حمایت نمی‌کند.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه همچنین مدعی شده که واشنگتن از «ادعاها درباره بدرفتاری سازمان مجاهدین خلق با اعضای خود نگرانی‌های جدی دارد.»

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها