روسیه و سوریه رزمایش مشترک برگزار می‌کنند

چهارشنبه 14 تير 1402
04:41
روسیه و سوریه رزمایش مشترک برگزار می‌کنند

منابع خبری سه‌شنبه شب گزارش دادند، نیروهای نظامی روسیه و سوریه از روز چهارشنبه رزمایش مشترکی در سوریه برگزار می‌کنند.

العالم - سوریه

«اولگ گورینوف» رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه اعلام کرد که رزمایش مشترک از روز چهارشنبه آغاز می‌شود و به مدت ۶ روز ادامه خواهد داشت.

گورینوف افزود: تمرینات مشترک روسیه و سوریه شامل عملیات هوایی، پدافند هوایی و نیروهای جنگ الکترونیک برای پاسخ به حملات هوایی متخاصم خواهد بود.

طی ماه گذشته، نیروی هوایی مشترک سوریه و روسیه چندین بار حملاتی را علیه اهداف نظامی تروریست‌های تحریر الشام و حزب اسلامی ترکستان در حومه ادلب و لاذقیه انجام دادند.

این رزمایش درحالی صورت می‌گیرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی هرزگاهی حملاتی را علیه سوریه انجام می‌دهند که با مقابله پدافند هوایی ارتش سوریه مواجه می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند