پلیس آمریکا ۸۰ دانشجوی معترض حامی فلسطین را دستگیر کرد

شنبه 12 خرداد 1403
07:51
پلیس آمریکا ۸۰ دانشجوی معترض حامی فلسطین را دستگیر کرد اسکات هرناندز جیسون دستیار معاون دانشگاه سانتاکروز در ایالت کالیفرنیا آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که افسران پلیس، ۸۰ نفر از دانشجویان معترض حامی فلسطین متحصن در محوطه این دانشگاه را دستگیر کرده‌اند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش ای بی سی نیوز، در این بیانیه آمده است: افسران مجری قانون که از چندین مرکز پلیس به این دانشگاه اعزام شده بودند، بامداد جمعه (به وقت محلی) با حمله به چادرهای معترضان حامی فلسطین در محوطه این دانشگاه، ۸۰ نفر از آنها را دستگیر کردند.

این بیانیه می‌افزاید: افسران پلیس همچنین یک اردوگاه و سنگر را که دسترسی به محوطه دانشگاه سانتاکروز را برای چند روز مسدود کرده بود، برچیدند.

بر اساس این بیانیه، از هفته‌ها قبل به دانشجویان معترض حامی فلسطین دستورالعمل‌های مکرر داده شد تا اردوگاه را حذف کنند و مانع دسترسی به منابع متعدد دانشگاه و خود محوطه دانشگاه نشوند.

به گفته شاهدان عینی، اکثر دانشجویان معترض تا ساعت ۹ صبح جمعه (به وقت محلی) یا بازداشت شده و یا منطقه را ترک کرده بودند.

در همین حال سینتیا لاریو مدیر دانشگاه سانتاکروز در ایمیلی که برای کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه ارسال کرد، نوشت: دانشجویان معترض حامی فلسطین خواهان قطع رابطه با شرکت‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و همچنین پایان دادن به روابط با سازمان‌هایی بودند که از دانشجویان یهودی حمایت می‌کنند. وی گفت: خواسته‌های آنها خارج از اختیارات من بود.

دستگیری دانشجویان در حالی است که نتایج نظرسنجی یک مرکز مستقل و غیرانتفاعی نشان می‌دهد که تقریبا ۹۷ درصد از اعتراض‌های دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا مسالمت‌آمیز بوده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

بغداد: اجازه حمله از خاک عراق به کشوری دیگر را نمی دهیم


۸ فلسطینی در حملات اسرائیل شهید شدند


قیمت نفت باز هم رکورد 110 دلار را زد


تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب و «بعلبک» در شرق لبنان


پیام سردار قاآنی در پی شهادت عزالدین الحداد


دو جنگنده اف18 آمریکا همدیگر را سرنگون کردند + فیلم


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه فرانسه و عراقچی


فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی دستورالعمل اعدام اسرای کرانه باختری را امضا کرد


رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو درباره ایران