پیام گروهان های قدس به سران تل آویو در باره اسرای این رژیم + ویدیو

شنبه 26 خرداد 1403
16:49
گروهان های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، ویدئوی جدیدی را از اسارت «العاد کتسیر» اسیر صهیونیست در باریکه غزه و برخورد انسانی نیروهای مقاومت با او منتشر کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش رادیو صدای قدس، در آغاز این ویدئو با عنوان «نمی دانیم که این برخورد خوب با اسیران بعد از کشتار (رژیم اسرائیل) در اردوگاه النصیرات (در مرکز باریکه غزه) ادامه خواهد یافت یا نه»، صحبت های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی آمده است که می گوید که همه اسیران با فشار نظامی بازخواهند گشت.

در این ویدئو سپس صحبت های کتسیر پخش می شود که می گوید سران صهیونیست آنها را در اسارت به حال خود رها و فراموش کرده اند.

سپس صحبت های یک اسیر صهیونیست دیگر پخش می شود که می گوید سران صهیونیست مُرده آنها را می خواهند زیرا هزینه آن ارزان تر است.

در پایان این ویدئو نیز «ابوحمزه» سخنگوی سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید می کند که تنها راه بازگشت اسیران صهیونیست، عقب نشینی کامل اشغالگران از باریکه غزه و توقف تجاوزگری و تن دادن به قرارداد مبادله اسیران با مقاومت فلسطین است.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار