محمد بدیع، رهبر اخوان مصر بازداشت شد

سه شنبه 29 مرداد 1392
07:22
محمد بدیع، رهبر اخوان مصر بازداشت شد پس از مدت‌ها فرار و مخفی شدن، تلویزیون دولتی مصر خبر داده که محمد بدیع، رهبر گروه اخوان‌‌المسلمین، بازداشت شده است.


به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم رهبر اخوان در آپارتمانی در شهرک نصر قاهره، در نزدیکی میدان رابعه العدویه بازداشت شده است.
میدان رابعه عدویه در هفته‌های گذشته، تجمعگاه اصلی هواداران محمد مرسی بوده است.
حکم بازداشت محمد بدیع در نخستین جمعه پس از سرنگونی دولت محمد مرسی در مصر و هنگامی صادر شده بود که او با حضور بین هواداران اخوان المسلمین آنها را به ادامه تظاهرات و مقاومت تا زمان آزادی محمد مرسی و بازگشت او به مقام ریاست جمهوری مصر فراخواند.
او به دلیل این سخنرانی به "تحریک به آشوب و خشونت" متهم شد و تحت تعقیب قرار گرفت.
طی این مدت شمار زیادی از اعضای ارشد اخوان المسلمین بازداشت شدند اما آقای بدیع همچنان پنهان بود اما هر از گاهی در جمع هوادارانش ظاهر می‌‌شد.
گفته می‌شود که رهبر اخوان که نفوذ بسیاری بر محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر داشت، از مهمترین افرادی بود که باعث شد تا جریان اخوان حاضر نشود بر سر راه میانه‌ای با ارتش و دولت موقت برای گذار مصر از بحران به توافق برسد. او که پس از قدرت گیری اخوان عملاً خود را گم کرده بود، در درگیری‌های چند روز گذشته قاهره پسر 38 ساله خود را هم از دست داد تا از جمله افرادی باشد که تاوان سنگینی به خاطر ماندن در میدان‌های شهر قاهره داده است.
علاوه بر بدیع، ده‌ها تن از رهبران اصلی و میدانی اخوان در طول روزهای گذشته در خیابان‌های مختلف قاهره و دیگر شهرهای این کشور بازداشت شده‌اند و به نظر می‌رسد که دولت موقت قصد دارد که همه این رهبران این جماعت را راهی زندان کند تا بتواند بر شورش‌های خیابانی اخیر غلبه کند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا