پوتین: مقامات آمریکا دروغ می‌گویند

چهارشنبه 13 شهريور 1392
18:27
پوتین: مقامات آمریکا دروغ می‌گویند رئیس جمهوری روسیه با هشدار به کنگره آمریکا درباره حمایت از حمله به سوریه گفت: در صورتی که حمله به سوریه خارج از چارچوب سازمان ملل متحد به وقوع بپیوندد، اقدامی تجاوزکارانه خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم،  ولادیمیر پوتین به اعضای شورای حقوق بشر کرملین گفت: «اگر کنگره آمریکا موافقت خود را با حمله نظامی به سوریه اعلام کند، مجوز اقدامی تجاوزکارانه را صادر کرده، زیرا هر اقدام نظامی خارج از شورای امنیت سازمان ملل متحد انجام شود، تجاوز است».

شبکه تلویزیونی روسیا الیوم با اعلام این خبر نوشت: رئیس جمهور روسیه معتقد است که کنگره آمریکا حقی برای تصویب توسل به زور علیه سوریه بدون تصمیم شورای امنیت سازمان ملل متحد ندارد و چنین امری «ارتکاب تجاوز» است.

پوتین همچنین جان کری وزیر امور خارجه آمریکا را در تلاش برای جلب حمایت نمایندگان آمریکا درخصوص اقدام نظامی علیه دولت سوریه به دروغ گویی به کنگره درباره نقش القاعده در مناقشات سوریه متهم کرد و گفت: مقامات آمریکا درباره سوریه دروغ می گویند و واقعیت ها را وارونه جلوه می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود