به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شاخص سهام بورس قطر، روز دوشنبه در مقایسه با افزایش قابل ملاحظه ای که دو روز پیش داشت، کاهشی 1.1 درصدی را ثبت کرد و به این ترتیب، در مقایسه با سهام دیگر کشورهای منطقه عملکردی سطح پایین تر را رقم زد.
هفته گذشته نیز از سهام هایی که بخشی از شاخص بازارهای پویای"ام.اس.سی.آی" بودند، بورس قطر؛ یکی از بزرگ ترین بازنده ها بود.
"شاکل سرور" رئیس اداره دارایی شرکت اوراق قرضه و سرمایه گذاری "سیکو" در بحرین گفت: شاید یکی از علت های سوددهی شاخص "ام.اس.سی.آی" نگرانی هایی باشد که از مساله میزبانی جام جهانی (قطر) نشأت گرفته است.
در این میان برگزار کنندگان میزبانی جام جهانی قطر 2022، اتهام فساد در به دست آوردن میزبانی را رد کرده و گفتند که وکیل آن ها در پی بررسی ادعاهای مطرح شده در روزنامه های انگلیس است.
پس از آنکه مدارک جديدي در مورد پرداخت رشوه قطريها به خاطر گرفتن ميزباني جام جهاني 2022 منتشر شد، اظهارات تازهاي در مورد گرفته شدن ميزباني از قطريها نيز به گوش رسيد.
نشريه ساندي تايمز روز یکشنبه این هفته فاش کرده مدارک و اسنادي که شامل ايميل، نامه و انتقال پول از حسابهاي بانکي است دريافت کرده که نشان ميدهد محمد بن همام در مجموع 3.6 ميليون يورو به خاطر حمايت از کشور قطر جهت دريافت ميزباني جام جهاني 2022 رشوه پرداخت کرده است.
گفته ميشود اين مرد 65 ساله درست يک سال پيش از آنکه ميزبان جام جهاني 2022 اعلام شود با بسياري از روساي فدراسيونهاي فوتبال کشورهای مختلف در قطر ديدار کرده و با آنها در اين زمينه رايزني کرده است.
ساندي تايمز همچنين نوشته ايميلهايي را جمع آوري کرده که بن همام به روساي برخي از فدراسيونهاي فوتبال در آفريقا پول داده تا راي آنها را براي گرفتن امتياز ميزباني قطر بخرد.
در هر حال بسياري از کساني که در اين زمينه حق راي نداشتهاند بر اين باور هستند که استراتژي بن همام فقط براي جلب حمايت از قطر براي کسب ميزباني جام جهاني بوده تا بتواند روي کميته اجرايي فيفا و کساني که حق راي دارند تاثير بگذارد.
در اين زمينه قطريها انجام هرگونه کار غير قانوني را رد کرده و اعلام کردند بن همام هيچ نقش رسمي در ارائه پيشنهاد براي کسب ميزباني جام جهاني نداشته است.
سپ بلاتر، رييس فيفا نيز چندي پيش اعلام کرده بود دادن ميزباني به قطر به خاطر وجود گرماي فراوان در زمان برگزاري اين رقابتها کاري اشتباه بوده است.