درخواست دادگستری عراق برای موافقت با اعدام تروریستها

يکشنبه 25 خرداد 1393
21:49
درخواست دادگستری عراق برای موافقت با اعدام تروریستها وزیر دادگستری عراق با ابراز تاسف از ناتوانی این وزارتخانه برای اجرای احکام تروریست ها، خواستار اعطای اختیارات لازم و قانونی به وزارت دادگستری شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حسن الشمری" وزیر دادگستری عراق روز یکشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: با توجه به رویدادهای امنیتی اخیرعراق لازم است که مقابله با تروریسم در همه سطوح، از جمله اجرای حکم اعدام تروریست ها، دنبال شود.

وی افزود: این وزارتخانه به دلیل ناتوانی در اجرای حکم قصاص مجرمان القاعده و دیگر گروهک های تروریستی که خطر بزرگی برای کل بشریت هستند، متاسف است.

الشمری دلیل ناتوانی را موافقت قوه قضائیه عراق  با درخواست محاکمه مجدد عناصر تروریستی دانست و گفت: همه می دانند که هدف این درخواست ها به دست آوردن زمان به نفع تروریست هاست تا در فرصت مناسب آن ها را از زندان خارج کنند و از مجازات اعدام نجات دهند.

 

0% ...

آخرین اخبار

موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیمنه شیطان بزرگ را شکسته‌ایم


نامه مهم آیت الله اعرافی به پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان


موج چهل و ششم عملیات وعده صادق ۴


ابوعبیده: حملات موشکی ایران به تل‌آویو دل‌های آزادگان را روشن کرد


موج 47 عملیات وعده صادق با رمز یا رسول‌الله


تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت