درخواست دادگستری عراق برای موافقت با اعدام تروریستها

يکشنبه 25 خرداد 1393
21:49
درخواست دادگستری عراق برای موافقت با اعدام تروریستها وزیر دادگستری عراق با ابراز تاسف از ناتوانی این وزارتخانه برای اجرای احکام تروریست ها، خواستار اعطای اختیارات لازم و قانونی به وزارت دادگستری شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حسن الشمری" وزیر دادگستری عراق روز یکشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: با توجه به رویدادهای امنیتی اخیرعراق لازم است که مقابله با تروریسم در همه سطوح، از جمله اجرای حکم اعدام تروریست ها، دنبال شود.

وی افزود: این وزارتخانه به دلیل ناتوانی در اجرای حکم قصاص مجرمان القاعده و دیگر گروهک های تروریستی که خطر بزرگی برای کل بشریت هستند، متاسف است.

الشمری دلیل ناتوانی را موافقت قوه قضائیه عراق  با درخواست محاکمه مجدد عناصر تروریستی دانست و گفت: همه می دانند که هدف این درخواست ها به دست آوردن زمان به نفع تروریست هاست تا در فرصت مناسب آن ها را از زندان خارج کنند و از مجازات اعدام نجات دهند.

 

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد شدید عراقچی از استانداردهای دوگانه اروپا در قبال تحولات منطقه در دیدار وزیر خارجه هلند


انتقاد عراقچی از مواضع مداخله‌جویانه فرانسه در قبال ایران


انهدام پهپاد ارتش سعودی بر فراز یمن


تأکید وزیران امور خارجه عراق و ایران بر صیانت از امنیت مرزهای مشترک


سرلشکر صفوی: آمریکا در دستیابی به اهداف خود شکست خورد


انفجارهای سنگین ریاض پایتخت عربستان را به لرزه در آورد


رئیس جمهوری وارد نیویورک شد + فیلم


واکنش ستاد کل‌ نیروهای مسلح و قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به لفاظی ها خصمانه ترامپ علیه ایران


وزیران خارجه ایران و اتریش در نیویورک دیدار کردند


دیدار وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان با عراقچی در نیویورک