کردها: فعلا مقابله با داعش در اولویت است

چهارشنبه 28 خرداد 1393
22:15
کردها: فعلا مقابله با داعش در اولویت است "محمود عثمان" عضو فراکسیون کردستان عراق، تسلط کردها بر مناطق مورد اختلاف با دولت عراق را در چارچوب بحران سیاسی موجود دانست و از دو طرف خواست برای مبارزه با داعش موضعی متحد اتخاذ کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، محمود عثمان عضو فراکسیون کردستان عراق به پایگاه اینترنتی"عراق القانون" گفت: باید دولت جدید به سرعت، تشکیل و برای حل اختلافات سیاسی و تقویت جبهه داخلی، گفت وگو شود؛ چون "داعش" با سوء استفاده از اختلافات سیاسی به شهرهای عراق حمله کرده است.   

عثمان افزود: سخنان شماری از مسئولان منطقه کردستان درباره سیطره بر مناطق مورد منازعه با دولت عراق و عقب نشینی نکردن از این مناطق در آینده، مواضع رسمی نیست و در چارچوب بحران سیاسی با دولت مرکزی قرار دارد.

وی ادامه داد: حضور نظامی در مناطق مورد منازعه باید در چارچوب توافق سیاسی میان دولت مرکزی و منطقه کردستان باشد، چون در زمان حاضر آنچه مهم است، اتخاذ موضع واحد برای مقابله با حملات تروریستی است.

بر اساس قانون اساسی عراق، مناطق مورد منازعه کردها و دولت عراق، تحت سلطه حکومت مرکزی قرار دارد و امنیت این مناطق با هماهنگی دولت مرکزی عراق و دولت منطقه کردستان تامین می شود.   

 

0% ...

آخرین اخبار

افشاگری تلگراف درباره مخفیگاه سری ماکرون برای فرار


گزارش العالم از تظاهرات گسترده در موصل در حمایت از نیروهای الحشد الشعبی


پروژه صهیونیستی در محاصره مقاومت؛ وعده بالفور در مسیر فروپاشی


حماس: تشدید سرمای زمستان در غزه، فاجعه انسانی ناشی از محاصره را عمیق‌تر کرده است


صف‌آرایی هرقدرتی مقابل ایران محکوم به شکست است


واکنش ایران به تعیین جایزه توسط آمریکا برای درز اطلاعات هسته‌ای


تظاهرات صدها حامی فلسطین در برلین علیه ارسال سلاح به "اسرائیل"


عضو شورای عالی سیاسی یمن: دولت سعودی منتظر تاوان جنایاتش باشد


اعدام 3 تروریست آمریکایی ـ صهیونی کودتای دی ماه 1404 در کرج


رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد