کردها: فعلا مقابله با داعش در اولویت است

چهارشنبه 28 خرداد 1393
22:15
کردها: فعلا مقابله با داعش در اولویت است "محمود عثمان" عضو فراکسیون کردستان عراق، تسلط کردها بر مناطق مورد اختلاف با دولت عراق را در چارچوب بحران سیاسی موجود دانست و از دو طرف خواست برای مبارزه با داعش موضعی متحد اتخاذ کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، محمود عثمان عضو فراکسیون کردستان عراق به پایگاه اینترنتی"عراق القانون" گفت: باید دولت جدید به سرعت، تشکیل و برای حل اختلافات سیاسی و تقویت جبهه داخلی، گفت وگو شود؛ چون "داعش" با سوء استفاده از اختلافات سیاسی به شهرهای عراق حمله کرده است.   

عثمان افزود: سخنان شماری از مسئولان منطقه کردستان درباره سیطره بر مناطق مورد منازعه با دولت عراق و عقب نشینی نکردن از این مناطق در آینده، مواضع رسمی نیست و در چارچوب بحران سیاسی با دولت مرکزی قرار دارد.

وی ادامه داد: حضور نظامی در مناطق مورد منازعه باید در چارچوب توافق سیاسی میان دولت مرکزی و منطقه کردستان باشد، چون در زمان حاضر آنچه مهم است، اتخاذ موضع واحد برای مقابله با حملات تروریستی است.

بر اساس قانون اساسی عراق، مناطق مورد منازعه کردها و دولت عراق، تحت سلطه حکومت مرکزی قرار دارد و امنیت این مناطق با هماهنگی دولت مرکزی عراق و دولت منطقه کردستان تامین می شود.   

 

0% ...

آخرین اخبار

آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم