دستور مالکی به فرماندهان از داخل اسپایکر

دوشنبه 3 شهريور 1393
08:13
دستور مالکی به فرماندهان از داخل اسپایکر نخست وزیر عراق از فرماندهان نظامی این کشور خواست به مرحله هجوم روی بیاروند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "نوری مالکی" که در پایان دومین دوره نخست وزیری قرار دارد، در جریان بازدید از پایگاه نظامی "اسپایکر" در استان صلاح الدین، در اظهاراتی تلویزیونی گفت: پایگاه اسپایکر، دانشگاه و یا تکریت نباید در وضعیت دفاعی باقی بمانند، و باید به مرحله هجوم منتقل شد.
وی با بیان اینکه عراق به مقبره گروه تروریستی داعش خواهد شد، افزود: پایگاه اسپایکر هدفی منحصر به فرد و نمادین است.
سایت شبکه عراقی "سومریه نیوز" به نقل از مالکی نوشت: یکی از نقاط قوت ما، این است که توانستیم پلیدیهای دشمن و جنایتهای آن را فاش کنیم.
مالکی خاطرنشان کرد: پس از بازیابی روحیه و به دست گرفتن کنترل امور و تحقق دستاوردهایی، می توانیم بگوییم که ما "پیروز شده‌ایم".
مالکی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از دستیابی دشمن به اهداف خود، گفت: اگر جاده اسپایکر را آزاد کردیم، نباید دوباره آن را به دست دشمن بدهیم؛ اکنون یأس و ناامیدی به صفوف دشمن راه یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک