هلاکت یکصد تروریست داعش و پاکسازی 16 روستا

دوشنبه 7 مهر 1393
20:24
هلاکت یکصد تروریست داعش و پاکسازی 16 روستا العالم - وزارت دفاع عراق از هلاکت بیش از 100 عنصر تروریست داعش و پاکسازی 16 روستا در استان دیاله خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری العالم، وزارت دفاع عراق در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای پیاده نظام و لشکر 4 واکنش سریع این کشور با مشارکت نیروهای مردمی منطقه، همچنان به پاکسازی تمام مناطق استان دیاله از وجود تروریست های داعش ادامه می دهند.

به نوشته "سومریه نیوز"، بر اساس این بیانیه نیروهای عراقی تا کنون توانسته اند 16 روستا از توابع استان دیاله را پاکسازی کنند، صد عنصر تروریست داعش را به هلاکت برسانند، 50 بمب جاسازی شده از سوی تروریست ها را خنثی کنند، 25 خودروی زرهی وابسته به تروریست را منهدم کنند و 125 خانواده آواره شده بر اثر حملات تروریست ها را به محل سکونت خود بازگردانند.

"حاکم الزامی" از اعضای ارشد جریان صدر نیز امروز از هلاکت "والی" داعش در دیاله و اسارت چهار عنصر تروریستی در این استان خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

رویترز :حملات دقیق ایران، نقشه‌های جنگی واشنگتن را نقش بر آب کرد


بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی در نشست وزرای حمل‌ونقل ایران و ازبکستان


قرعه‌کشی مسابقات کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان در لاس‌وگاس انجام شد


تحلیلگر عرب: آمریکا به اهداف خود از جنگ افروزی علیه ایران نرسید


تیراندازی در مدرسه ایالت اورگن آمریکا، جان چندین کودک را گرفت


پزشکیان وارد ارمنستان شد + فیلم


امیر حاتمی: اگر حقوق ما رعایت نشود محدودیت در تنگه هرمز ادامه می‌یابد


کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد