پیشروی نیروهای عراقی به سمت شهر رمادی

سه شنبه 1 دی 1394
14:05
پیشروی نیروهای عراقی به سمت شهر رمادی العالم - منابع عراقی اعلام کردند که نیروهای مسلح این کشور برای پایان دادن به تسلط چندین ماهه تروریست های داعش بر رمادی، امروز ( سه شنبه ) به سمت این شهر حرکت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، صباح نعمانی سخنگوی نیروهای مبارزه با تروریسم ارتش عراق اعلام کرد که پاکسازی رمادی ظرف 72 ساعت آینده تکمیل خواهد شد.

تروریست های داعش از اردیبهشت ماه امسال بر شهر رمادی مسلط شده اند.

به گفته نعمانی، ارتش عراق از چند محور وارد مرکز رمادی شده و پاکسازی قدم به قدم آن را آغاز کرده است.

این شهر طی چند ماه گذشته در محاصره کامل ارتش و نیروهای مردمی عراق بوده و تروریست ها از آن زمان به منظور ایجاد مانع انسانی به ساکنان رمادی اجازه خروج از این شهر نمی دهند.

خالد العبیدی وزیر دفاع عراق پیش از این پیش بینی کرده بود که قبل از پایان سال میلادی با پشتیبانی هوایی ائتلاف بین ا لمللی شهر رمادی از وجود تروریست های داعش پاکسازی شود.

فرماندهی عملیات استان الانبار دو روز پیش از ساکنان رمادی خواسته ظرف 72 ساعت این شهر را ترک کنند تا ارتش از تمامی محورها به این شهر حمله کند.

ارتش عراق بروشورهایی را در میان ساکنان رمادی توزیع کرد و از آن‌ها خواست شهر را ترک کنند تا عملیات نیروهای مسلح برای آزادی این شهراز محورهای مختلف آغاز شود.

رَمادی مرکز استان انبار عراق در صد کیلومتری غرب بغداد قرار گرفته‌ است.

0% ...

آخرین اخبار

شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور