اعتراف عجیب ژاپن دربارۀ «هیتلر»!

پنج‌شنبه 31 فروردين 1396
01:05
اعتراف عجیب ژاپن  دربارۀ «هیتلر»! گزارش های رسانه ای اخیر حاکیست ژاپن اعتراف کرده است که کتاب آدولف هیتلر رهبر آلمان نازی به نام "نبرد من" در مدارس این کشور تدریس می شود.

العالم آسیا 

به گزارش روسیا الیوم،  پژوهشی که در ژاپن انجام شده است بیان می کند که موافقت حکومت ژاپن با تبدیل کتاب هیتلر به عنوان ماده درسی باعث تشویق نژادپرستی می شود و همین امر واکنش های تندی را به همراه خواهد داشت.

این اعتراف چند هفته پس از موافقت با استفاده آموزشی از فرمان جنجالی امپراطور ژاپن سابق انجام شده است. منتقدین معتقدند که این فرمان امپراطور ژاپن که در قرن نوزدهم و با موضوع آموزش صادر شده بود، باعث ورود ژاپن به جنگ دوم جهانی شده است. 
بسیاری مورخین نیز می گویند که متن این فرمان که مبتنی بر وفاداری به امپراتور است و در سال 1890 صادر شده است، یکی از منابع اصلی مفاهیم اطاعت و صداقت اخلاقی است که باعث تقویت گرایش های میلیتاریستی در ژاپن شده است.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه