چرا شاه مغرب، نخست‌وزیر تونس را نپذیرفت؟

جمعه 2 تير 1396
02:44
چرا شاه مغرب، نخست‌وزیر تونس را نپذیرفت؟ مرسوم است که محمد ششم پادشاه مغرب در کاخ خود با رؤسای دولت عربی و دوست دیدار می کند، ولی با "یوسف شاهد" نخست وزیر تونس دیدار نکرد.

العالم - آفریقا

رسانه های تونس اعلام کردند : برنامه ریزی شده بود که یوسف الشاهد نخست وزیر تونس در سفرش به رباط با محمد ششم پادشاه مغرب دیدار کند ولی این دیدار به علتی نامعلوم لغو شد.

سایت اینترنتی " الجریده التونسیه" امروز پنجشنبه به نقل از محمد المعمری خبرنگار تونسی گزارش داد: علت لغو دیدار برنامه ریزی شدۀ محمد ششم و یوسف الشاهد مخالفت شدید الشاهد با گنجانده شدن مسالۀ "تعلق داشتن منطقه صحرای باختری به مغرب در بیانیه پایانی کمیته عالی مشترک تونس و مغرب" است زیرا الشاهد نمی خواهد این مساله به روابط تونس و الجزایر آسیب بزند.

المعمری گفت: پافشاری الشاهد باعث شد که محمد ششم دیدارش با الشاهد را لغو کند.

یوسف الشاهد روز یکشنبه این هفته (18 ژوئن) در صدر هیأتی برای مشارکت در نوزدهمین اجلاس کمیته عالی مشترک تونس و مغرب وارد رباط شد که این اجلاس روز دوشنبه به کار خود پایان داد.

الشاهد با سعد الدین العثمانی نخست وزیر مغرب در حاشیه اجلاس 9 توافقنامه مشترک در زمینه های مختلف امضاء کردند.

پادشاه مغرب

214

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد